banner209

banner177

banner193

TV ŞOVUNDAKİ CİNSEL SALDIRI REZALETİ! GÖRÜNTÜLER SONRASI ERKEK YARIŞMACIYI DİSKALİFİYE ETTİLER

Amerika'da süper yatta çalışan ve ikamet eden mürettebat üyelerinin hayatlarını anlatan Below Deck reality dizisinin erkek yarışmacısı Luke, kadın yarışmacının yatağına çıplak bir şekilde girince, yapımcılar hemen müdahale edip Luke'yi kadın yarışmacının odasından zorla çıkardı. Luke, yapımcı tarafından yarışmadan kovuldu. Yarışmadan kovulduğu için yarışmanın yapıldığı yattan çıkarılan Luke, geceyi bir otelde geçirmek zorunda kaldı.

GENEL 09.08.2023, 15:55 09.08.2023, 16:00
TV ŞOVUNDAKİ CİNSEL SALDIRI REZALETİ! GÖRÜNTÜLER SONRASI ERKEK YARIŞMACIYI DİSKALİFİYE ETTİLER

Amerika'da süper yatta çalışan ve ikamet eden mürettebat üyelerinin hayatlarını anlatan Below Deck reality dizisinin erkek yarışmacısı Luke, kadın yarışmacının yatağına çıplak bir şekilde girince, yapımcılar hemen müdahale edip Luke'yi kadın yarışmacının odasından zorla çıkardı. Luke, yapımcı tarafından yarışmadan kovuldu.

DİĞER YARIŞMACILAR MÜDAHALE ETTİ

Kadın, yarışmacı, Luke'ye kendisinden uzaklaşmasını söyledi. Fakat Luke, dinlemedi. Bunun, üzerine yapımcılar Luke'yi dışarı çıkarmak için odaya girmeye çalıştıklarında Luke, kapıyı sert bir şekilde kapatmaya çalıştı.

KADIN YARIŞMACI "İZNİM YOKTU" DEDİ

Yapımcılar, kadın yarışmacı Margot'a Luke'ye odaya girmesi için izin verip vermediğini sordu. Margot, uykuda olduğunu uyandığında Luke'yi çıplak bir şekilde yatağında gördüğünü söyledi.

YARIŞMADAN KOVULDU

Bazı yarışmacılar Luke'ye kurallara uymadığı gerekçesi ile sadece uyarı cezası verilmesi gerektiğin söylemesine rağmen Luke, yarışmadan kovuldu. Yarışmadan kovulduğu için yarışmanın yapıldığı yattan çıkarılan Luke, geceyi bir otelde geçirmek zorunda kaldı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:51
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:10
Yatsı 21:42
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P