banner201

banner177

banner207

AKŞENER, SİNAN ATEŞ'İN EŞİYLE BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti lideri Akşener, Ankara'nın göbeğinde suikaste uğrayan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'le parti genel merkezinde bir araya geldi.

GÜNDEM 05.04.2023, 17:31
AKŞENER, SİNAN ATEŞ'İN EŞİYLE BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da 30 Aralık'ta suikasta uğrayan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in aydınlatılmayan cinayetini sık sık gündeme getiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Sinan Ateş'in vurulduğu yolun tam karşısına pankart astıran İYİ Parti, pankartın üzerine "Sinan Ateş'i unutmayacağız, unutturmayacağız" yazdırmıştı.

Akşener her grup konuşmasında bu işin üzerine gideceğini ve katillerin yakalanacağını ifade ederken bugünkü konuşmasında da cinayete değinerek şu ifadeleri kaydetti:

Düşünün ki emniyet teşkilatımız cinayeti planlayan şahsı bir milletvekilinin evinde yakalıyor. Buna ilişkin tutanak tutuyor. Nasıl oluyorsa oluyor o tutanak ortadan kayboluyor ve bugün, o tutanak dava dosyasında yok. Böyle bir rezalet olabilir mi, böyle devlet yönetilir mi? Hey gidi Erdoğan hey... Neydin ne oldun Recep Bey.

Nereden nereye değil mi Recep Bey? Görüyorum ki artık sende Ayşe Ateş'e verdiği sözü tutacak, basiret yok. Babasız kalan Banuçiçeğin, Bengüsu'nun karşısına çıkacak yüz yok! Elindeki sınırsız yetkiye rağmen katillerden hesap soracak cesaret ise hiç yok. Hiç merak etmeyin Recep Bey'in yapamadığını biz yapacağız. Onun tutamadığı sözü biz tutacağız. Ne olursa olsun Sinan Ateş'in kanını yerde bırakmayacağız. Nereye giderlerse gitsinler, isterlerse dünyanın öbür ucuna kaçsınlar o alçakları mutlaka bulacağız.

Akşener grup konuşmasının ardından Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'le, İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki makamında bir araya geldi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P