banner177

banner193

AMBULANSLA UYUŞTURUCU GETİRDİLER AMA TÜRK POLİSİNDEN KAÇAMADILAR

Bulgaristan'dan gelen bir hasta nakil ambulansında uyuşturucu taşındığı yönünde bilgi alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Bir süre takip ettikten sonra durdurulan ambulansta gizli bölmelere gizlenmiş 84 kilogram skunk ve 32 kilo eroin ele geçirildi, 2 yabancı uyruklu kişi gözaltına alındı.

GÜNDEM 20.09.2023, 12:06 20.09.2023, 13:23
AMBULANSLA UYUŞTURUCU GETİRDİLER AMA TÜRK POLİSİNDEN KAÇAMADILAR

Bulgaristan'dan İstanbul'a gelen bir hasta nakil ambulansı, polis ekiplerince durduruldu. Ambulansta yapılan aramalarda 84 kilogram skunk ve 32 kilo eroin ele geçirildi. Ambulanstaki 2 şüpheli gözaltına alındı. Ekipler tarafından Eyüpsultan'da yapılan bir başka operasyonda ise 44.5 kilogram skunk ele geçirilirken Bosna Hersek uyruklu 4 kişi de yakalandı. Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştı.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bulgaristan'dan gelen bir hasta nakil ambulansında uyuşturucu taşındığı yönünde bilgi aldı. Söz konusu ihbarı değerlendiren ekipler, hasta nakil ambulansını ülkeye giriş yapmasının ardından teknik ve fiziki takibe aldı. 

Ekipler, İstanbul'a gelen ambulansı bir süre takip ettikten sonra durdurdu. Ambulanstaki 2 yabancı uyruklu kişi gözaltına alınırken yapılan aramalarda gizli bölmelere gizlenmiş, 84 kilogram skunk ve 32 kilo eroin ele geçirildi.

Ekipler, Eyüpsultan'da da bir adrese uyuşturucu operasyonu düzenledi. Burada da Bosna Hersek uyruklu 4 kişi gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda 44.5 kilogram skunk ele geçirildi. İki farklı operasyonda gözaltına alınan yabancı uyruklu 6 kişi işlemleri için emniyete götürüldü. Operasyonlara ait görüntülerle detayları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya paylaşımında, "Zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz. Nerede olursa olsunlar onlara hayatı dar etmeye kararlıyız" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P