banner204

banner177

banner193

banner205

"ASTROLOG DEĞİLİM DEDİ TARİH VERDİ, 14 MART GECESİ DİKKAT EDELİM"

Cübbeli Ahmet Hoca bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Mart ayının 14'ünü 15'ine bağlayan geceye dikkat çekti. Kendisinin astrolog ya da gökbilimci olmadığını belirten Cübbeli Ahmet Hoca “Ne olur ne biter? İstanbul özelinde olmayabilir. Taşrada olabilir. Bir musibet olabilir" dedi.

GÜNDEM 01.03.2023, 17:19 01.03.2023, 18:38
"ASTROLOG DEĞİLİM DEDİ TARİH VERDİ, 14 MART GECESİ DİKKAT EDELİM"

Türkiye Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde 11 şehirde büyük yıkım yaşayıp 45 binden fazla canını kaybederken, Cübbeli Ahmet Hoca, Mart ayının ortasını işaret ederek herkesi korkuttu. Kendisine bağlı bir derneğe gönderilen bir rüya üzerinden 14 Mart Salı gününü 15 Mart Çarşamba gününe bağlayan gece için, "Ne olur ne biter? İstanbul özelinde olmayabilir. Taşrada olabilir. Bir musibet olabilir. Allah afetten, savaştan, beladan, olaylardan bizi korusun" dedi. Cübbeli Ahmet hoca 14 Mart Salı günü yapılacak ibadet ve duaları da anlattı... İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın o açıklamalarından satır başları...

Biz takvime bakarak tespit ettik

- Mart'ın 14'ünü 15'ine bağlayacak gece önemlidir. Bunun özelliği nedir peki? Rumi Takvime göre ilk Çarşamba'dır. Biz takvime bakarak tespit ettik. Senede biz iki Çarşamba'ya dikkat çekiyoruz. Dualar yazıyoruz. Ben senede iki kez bu günleri sizlere aktarıyorum.

Bastonuyla helikopteri düşüren alim...

- Moritanya'da bastonuyla helikopteri düşüren Muhammed Mustafa Şenkidri Hazretleri kitabında çok acayip ilimler koymuş. Burada Mart'ın ilk Çarşambasını işaret ediyor. Zaten Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gün için senelerdir anlatıyorum.

Astrolog değilim ama ulemalara bakıyorum

- Mart önümüzde şu an. Bu sene 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan geceye dikkat edelim. Ben astrolog değilim. Gökbilimci değilim. Ulemalara bakan biriyim. O velilerin söylediklerini sizlere aktarıyorum.

İstanbul özelinde olmayabilir ama...

- Ne olur ne biter? İstanbul özelinde olmayabilir. Taşrada olabilir. Bir musibet olabilir. Allah afetten, savaştan, beladan, olaylardan bizi korusun.

Cübbeli Ahmet Hoca ismi ile tanınan Ahmet Mahmut Ünlü herkesi korkutan bir açıklamada bulundu. Mart ayını işaret eden Cübbeli Ahmet Hoca, Mart'ın 14'ünü 15'ine bağlayan gecenin önemli olduğuna değindi.

TAKVİMDEN TESPİT ETTİ

Mart ayının 14'ünü 15'ine bağlayan gecenin önemli olduğunu vurgulayan Ahmet Hoca, bu konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Rumi takvimine göre ilk Çarşamba olduğuna değinen Ahmet Hoca, takvime bakarak tespit yaptığını aktardı. Senede iki Çarşambaya dikkat çektiklerini vurgulayan Ahmet Hoca, “Dualar yazıyoruz. Ben senede iki kez bu günleri size aktarıyorum. Muhammed Mustafa Şenkidri Hazretleri kitabında çok acayip ilimler koymuş. Burada Mart’ın ilk Çarşambasını işaret ediyor. Zaten Salı’yı Çarşamba’ya bağlayan gün için senelerdir anlatıyorum. Mart önümüzde şu an. Bu sene 14 Mart’ı 15 Mart’a bağlayan geceye dikkat edelim.” ifadelerini kullandı.

O GECE HERKESİ KORKUTTU

14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan gece için uyarılarda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, kendisinin astrolog ya da gökbilimci olmadığını ifade ederek ulemalara baktığını vurguladı. 

Orada yazan velilerin söylediklerini aktardığına dile getiren Ahmet Hoca, “Ne olur ne biter? İstanbul özelinde olmayabilir. Taşrada olabilir. Bir musibet olabilir. Allah afetten, savaştan, beladan, olaylardan bizi korusun.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P