banner177

banner193

BAKANLIKTAN ELEKTRİK KESİNTİLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye'de yaşanan geniş çaplı elektrik kesintisi vatandaşlarda tedirginlik uyandırırken, herkesin içini ferahlatan açıklama Enerji Bakanlığı'ndan geldi. İşte o açıklama....

GÜNDEM 02.08.2021, 14:07
BAKANLIKTAN ELEKTRİK KESİNTİLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada pek çok kullanıcı, yaşadıkları illerde elektrik kesintilerinin meydana geldiğine ilişkin paylaşımlarda bulundu.

BİRÇOK İLDEN KESİNTİ MESAJI GELDİ

İstanbul, İzmir, Konya, Gaziantep, Kayseri ve Hatay'dan çok sayıda "elektrik kesintisihaberi gelirken, illerdeki elektrik dağıtım şirketlerinin internet sitelerine ve çağrı merkezlerine ulaşımda sıkıntı yaşandığı öne sürülüyor

BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA: KESİNTİLER SONLANDI

Konu hakkında bir açıklama yapan Enerji Bakanlığı, "Aşırı sıcaklar nedeniyle elektrik tedarikinde yaşanan kesintiler bugün itibariyle sonlanmıştır" ifadelerini kullandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Artan talep nedeniyle son birkaç haftada elektrik tüketiminde Cumhuriyet tarihinin rekor seviyelerine ulaşılmıştır. Ulusal elektrik altyapımız artan taleplerin karşılanması için maksimum seviyede üretime devam etmektedir. Ancak son zamanlarda hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle elektrik tedarikinde kısmi kesintiler yaşanmıştır. Kesintilerin yaşandığı bölgelere acil müdahale ekipleriyle ilk müdahaleler yapılmış olup, an itibarıyla ülke genelinde kesintiler sonlandırılmıştır"

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P