banner201

banner177

banner207

CHP'DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Seçim öncesi siyaset gündeminde cumhurbaşkanı adaylığı tartışmaları devam ederken Ankara'dan açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Son olarak CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu.

GÜNDEM 23.02.2022, 18:02
CHP'DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Siyaset gündeminde seçimlere yönelik cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili tartışmalar sürerken partilerden ve siyasilerden de birbirinden önemli açıklamalar gelmeye devam ediyor. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, bugün TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Altay, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

"CHP'YE OY VEREN HERKESİN GÖNLÜNDEKİ ADAY KILIÇDAROĞLU"

Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın “Kimsenin elinin tersiyle itemeyeceği şerefli bir makam” ifadelerinin sorulması üzerine Engin Altay, “CHP’ye oy veren ve üye olan herkesin gönlündeki aday Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu. Başından beri Sayın Genel Başkanımız, bu işin kendisinin verebileceği karar olmayacağını, Millet İttifakı olarak bu işin oturulup konuşulacağını ifade etmiştir. Vakti zamanı geldiğinde bu açıklanacaktır. Saray da bunu merak ediyorsa öğrenmenin bir yolu var. Seçimi açıklasın, adayımızı açıklayalım” yanıtı verdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P