banner177

banner193

CÜBBELİ AHMET: "DECCAL HAYATTA, TÜRKİYE'YE DE GELECEK"

Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN TÜRK'te Deccal ve Mehdi hakkında konuştu. Deccal'ın hayatta olduğunu ve Türkiye'ye de geleceğini vurgulayan Ünlü, Mehdi'nin de geleceğini söyledi.

GÜNDEM 13.01.2023, 11:24
CÜBBELİ AHMET: "DECCAL HAYATTA, TÜRKİYE'YE DE GELECEK"

Deccal'la ilgili merak edilenleri anlattı. Özelliklerinden ve ne zaman ortaya çıkacağından bahsetti. Cinleri kullandığı için olağanüstü güçlere sahip olduğunu söylediği 'Deccal'i 'çok uzun boylu, cüsseli, çok korkunç' diye tanımlayan Cübbeli Ahmet Hoca, "Deccal Türkiye'ye gelecek mi?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Türkiye'ye gelecek tabii, Mekke ve Medine hariç bütün dünyayı çiğneyecek. İran'daki İsfahan Yahudilerinin arasından çıkacak." İslam inancına göre kâinatın en korkunç hadiselerinden birisi olarak gösterilen Deccal'in ne zaman dünyaya geleceği sorulan Cübbeli Ahmet Hoca, "Deccal şu anda hayatta" iddiasında bulundu.  'Mehdi'nin gelip gelmeyeceği sorulan Cübbeli Ahmet Hoca, "Mehdi mutlaka gelecek. Benim okuduğum hadislerde bunu görüyorum. Ama bu yüzyılda değil" diye konuştu. 'Deccal'i birisinin öldürüp öldürmeyeceği sorusuna ilişkin ise Cübbeli Ahmet Hoca, "İsa aleyhisselam öldürecek" dedi. Deccal'in ölümünün kıyamete ne kadar zaman kala gerçekleşeceğine dair ise Cübbeli Ahmet Hoca, "Güneş batıdan doğmadan hemen önce bunlar. Güneş batıdan doğduktan sonra da dünyanın 120 senesi var. Deccal kıyametten hemen hemen 200 sene öncesinde gelecek." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)
Türker Yeldoksan 1 yıl önce
Deccal hayatta derken Mehdi geldi demek istiyor. Bu tarikatçılar da ya kendisini Mehdi diye tarif eder ya bağlı bulundukları şeyh veya mürşit dedikleri adamları. Ne Buharide ne Müslim'de Mehdi geçiyor. Kadınların sünnet olmasından falan da bahseden kaynaklarda geçiyor. Bu tarikatçıların kaç tanesi kızlarını sünnet ettiriyor acaba?
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P