banner204

banner177

banner193

banner205

DEPREMZEDE MELEK’İN İSTEĞİ BİLGİSAYAR TESLİM EDİLDİ

Hatay’da deprem mağduru vatandaşların yaralarını sarmak için mahalle mahalle gezerek yardımlarını ulaştıran Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, depremzede miniklerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Evlerinin yıkılması sonucu çadırda kalan 7 yaşındaki Melek’in bilgisayar isteğine duyarsız kalamayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, minik kızı ziyaret edip istediği bilgisayarı teslim ederek yüzünü güldürdü.

GÜNDEM 20.02.2023, 11:35
DEPREMZEDE MELEK’İN İSTEĞİ BİLGİSAYAR TESLİM EDİLDİ

Yaraları sarmak için ilk günden itibaren deprem bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yardım malzemelerinin dağıtımından enkazda canlı arama çalışmalarına, konteynır kenti ve seyyar tuvalet kurulumundan sokak hayvanlarının beslenmesine kadar ihtiyaç duyulan her konuda gece gündüz demeden çalışıyor. Asrın felaketine tanık olan minik yürekleri de unutmayarak oyuncak dağıtımı yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, evlerinin yıkılması sonucu halası ve eniştesiyle birlikte çadırda kalan 7 yaşındaki Melek’in istediğine duyarsız kalmadı. Bilgisayarının enkaz altında kalmasına çok üzüldüğünü dile getirmesi üzerine ekipler, hemen harekete geçerek kısa sürede yeni bir bilgisayar temin etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gazali Şen, daire başkanları Hakan Bebek ve Feridun Tarım ile ekipler, minik Melek’i çadırında ziyaret ederek yeni bir bilgisayar teslim etti. Ateşin başında ısınan ve ödevlerini yapan Melek’le sohbet eden Gazali Şen, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın selamını ileterek, minik kızın üzülmemesini istedi. Küçük kıza oyuncak bebek ve gıda yardımında da bulunduklarını belirten Şen, minik kızın ve ailesinin Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak olan konteynır kente nakledileceğini ifade etti. 


7 yaşındaki Melek’in halası olan Fatma Açık, depremde evlerinin yıkıldığını, yanlarına terlik dahi alamadan dışarı kaçtıklarını anlatı. 1 yaşından beri yeğeni Melek’e kendisinin baktığını söyleyen Açık, “Eşim ve yeğenim, Melek ile birlikte 3 kişi çadırda kalıyoruz. Melek birinci sınıfa gidiyor. Okuma yazmayı yeni öğreniyor. Elimize ne geçerse tekrar yaptırıyorum, yazıları okutuyorum. Geçtiğimiz günlerde ekipler gelerek bizlerle sohbet etti. Melek de bilgisayarın enkaz altına kalmasına çok üzüldüğünü dile getirdi. Ekipler bizi kısa süre sonra ziyaret edip bilgisayar getirdi. Hiç beklemiyordum. Bize de sürpriz oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P