banner177

banner193

DOĞU PERİNÇEK ROZETİ TAKTI: EMİN ADANUR VATAN PARTİSİ'NDE

Vatan Partisi Üye Katılım Töreni'nde paritnin rozetini takan Bursalı iş insanı ve Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, "Türkiye’ye değer katmak için çok çalışacağız. Gelin, beraber ülkemiz için çalışalım" dedi.

GÜNDEM 05.02.2023, 15:37
DOĞU PERİNÇEK ROZETİ TAKTI: EMİN ADANUR VATAN PARTİSİ'NDE

Enbursa.com'un haberine göre Vatan Partisi Bursa’da Üye Katılım Töreni heyecanı yaşandı. Vatan Partisi Genel Başkan Dr. Doğu Perinçek, MYK Üyesi Şule Perinçek ve Genel Başkan Yardımcısı Ethem Sancak ve Bursalı iş insanı Emin Adanur’un katılımıyla gerçekleşti.

Porgramda, Bursalı İş İnsanı ve Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur Vatan Partisi’ne üye oldu. 

Emin Adanur konuşmasında şunları söyledi:

“Sizlerin karşısında heyecanlanmamak elde değil. Eşsiz ve tarifsiz duygular içindeyim. Hayatta her şey bir fikirle başlar. Bir fikirle devletler kurulur, bir fikirle devrimler yapılır, bir fikirle dağlar delinir, velhasıl bir fikirle yaşar insanlar. Hayatım boyunca hep fikir sahibi bir insan oldum. Fikirlerimi hayata geçirebileceğim alanlar yaratmaya çalıştım. Başarısızlıkları da başarıyı da tattım. Kimi zaman battık kimi zaman çıktık. Fikir üretmekten, hayal kurmaktan hiç vazgeçmedik. Kendi namımıza değil, ülkemize değer katmaya çalıştık. Bana neden Vatan Partisi diye soracak olurlarsa işte bu yüzden derim. Vatan Partisi’nin kapısının eşiğinden adım attığımda kendimi, fikirlerimi ve hayallerimi özgürce gerçekleştireceğim yerde hissettim. Bizim fikrimiz de hayalimiz de milletimizin refahı ve vatanımızın bağımsızlığı için. Bugün vatanseverlerin, öncülerin arasına katılma şerefine nail olduk. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek gibi bir devlet adamının önderliğinde hakikate sadakatle, bilimi rehber ederek yürümek benim için şeref madalyasıdır. Genel Başkanımızın yakamıza taktığı rozet, göğsümüze bir nakış gibi işlenmiştir.” 

VATAN PARTİSİ’NDE ÇALIŞMAKTAN ONUR DUYUYORUM’

Arkadaşlığın dünyasını kurmak için çalışacağını ifade eden Adanur, “İşsizlerimize, kenara itilmiş yoksul halkımıza, Uludağ’ın eteklerinde kestane üreten köylümüze, Gemlik’in zeytincisine, Mudanya’nın balıkçısına, Türkiye üretsin diye gecesini gündüzüne katan sanayicimize, işçimize, çarşılarımıza, esnafımıza, pazarcımıza, sıcacık yuvalarımızı inşa eden inşaat işçilerine, mühendislerimize, yeşille beyaza tutkun Bursaspor taraftarına, Bursa ovasının tertemiz yürekli gençlerine söz veriyoruz! Türkiye’ye değer katmak için çok çalışacağız. Gelin, beraber ülkemiz için çalışalım. Bugüne kadar neyi başardıysam çok çalışarak başardım. Şimdi Vatan Partisi’nde çalışmaktan büyük onur duyuyorum. Genel Başkanımızın arkadaşlık üzerine bir yazısında okuduğum şu ifadeler beni çok etkilemişti: ‘Arkadaşlık, insanlığın en derin kavramı. Arkadaşlık, başı sonu olmayan bir duygu. Arkadaş, en büyük mutluluk kaynağımız.’ Benim de bugüne kadar biriktirdiğim en büyük servetim arkadaşlarımdır. Ne mutlu ki bana bu çatı altında arkadaşlarımla beraber arkadaşlığın dünyasını kurmak için çalışacağım.” açıklamasında bulundu. 

İşte Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in açıklamalarından öne çıkanlar:

“Yurdumuza göz dikenlere, ekmeğimize, aşımıza, üretimimize. Göz dikenlere karşı da çeliğiz. Onun için bu ipekin ve çeliğin yetiştirdiği siz değerli öncüleri çok önemli görevler bekliyor. Kurucu görevler Türkiye’yi yine yeniden kurucu görevlerin eşiğindedir. Önümüzde kurucu görevler var. Mevcut sistem bitti. Amerika’dan, Atlantik’in ötesinden dayatılan sistemin sonuna geldik. Önümüzde güçlü devlet, üreten millet var. güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devleti hem ekonomide devlet hem güvenlikte, bağımsız, başı dik. O güçlü devlette kuracağımız üretenlerin ekonomisi var. Üreticilerin ekonomisi var. Türkiye öyle bir dönüm noktasına geldi. O bakımdan bugün Bursa’da toplanmamız. Kurucu bir iradeyle kuruculuk kararıyla güçlü devletin üreten milletin kurucuları olarak burada toplanmamız son derece anlamlıdır.”

‘KANLI SENARYOLAR ÜRETİLİYOR’

‘Değerli arkadaşlar. Amerika Birleşik Devletleri’nde Türkiye için kanlı senaryolar üretiliyor. Amerika Dışişleri Bakanlığı’ndan Türkiye’de yangınlarda kışkırtmalarda, kargaşalıklarda, söz ediliyor. Yani batı sistemi kaybettiğini anladık. Kaybettiği için. Türkiye’de maraza çıkartmak, kargaşalıklar çıkartmak peşinde komplolar üretmek peşinde. Bu bütün kurucu dönemlerin karşılaşacağı olaylardır. NATO’yu yerlere serdik. 15-16 Temmuz’da Türkiye’ye vurmak istediği, istediği zinciri NATO boyunduruğunu kırdığı gecedir.” 

CHP VE AKŞENER’E SALVO

“Sistemini vurucu güçlüğüne soyunan tezgahını çalıştıran CHP ve Meral Akşener’in partisi diğerleriyle hepsiyle birlikte bu sistemin bittiği yerdeyiz. Atatürk devrimini tamamlama çözümünü programlarıyla olsun, siyasetleriyle olsun kararlı bir şekilde yürütecek bir konumda. Biraz evvel Bursa İl Başkanımız Çilek Çınar arkadaşımızın belirttiği gibi Vatan Partisi’nin zamanı gelmiştir. Zaman bu zamandır. Bizim gibi partiler bir programları vardır, bir rolleri vardır. O rol tarihin bir noktasında. sahneye çıkar ve o partide o tarihi görevini yapan tarihten de buna Hz. Muhammed gibi büyük peygamberimiz Atatürk gibi büyük örnekler gösterilebilir. Onlar da belli tarihi konumlarda. tarih sahnesine çıkmışlar ve devrim ufuklar açan yeni bir dünyanın kuruluşuna, insanlığın kurtuluşuna, mazlumların ayağa kalkmasına önderlik. İşte şimdi öyle bir zamana geldik. Bu sistem bittiğine göre onun yerine bir sistem kurulacak. O kurulacak sistem Türkiye’nin arkada kalan 200 yıllık bağın ve demokrasi mücadelesinin hedefi olan sistemdir. Yani o sistem kuracağımız sistem en başta üreticilerin sistemidir.”

‘BANKALARA OLAN BÜTÜN AYRICALIKLARI KALDIRIYORUZ’

“Bankalara tanınan bütün ayrıcalıkları kaldırıyoruz. 433 milyar karın kurumlar vergisi yoluyla milletin hazinesine yatırım yapmak için işsizlerimize iş bulmak için tarıma yatırım yapmak için Anadolu’da üretim yapılsın. İstanbul’da kanal değil Anadolu da su. Hep beraber başaracağız. Emin Adanur ile Vatan Partisi öncü parti niteliği kazanmıştır. Dinamizmi ve üretme aşkı ile Vatan Partisi’nin bu mutlu gününde buluşmuş bulunuyoruz.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P