banner201

banner177

banner193

ERDOĞAN AİLESİNİN ALACAĞI RENK BELLİ OLDU

Yerli otomobil Togg bugün yapılan açılışla ilk kez banttan indi ve seri üretime başladı. Tarihi açılış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Togg'un üretilen ilk aracını Cumhurbaşkanı Erdoğan alacak. İşte Erdoğan ailesinin alacağı ilk Togg'un rengi...

GÜNDEM 30.10.2022, 11:16
ERDOĞAN AİLESİNİN ALACAĞI RENK BELLİ OLDU

Türkiye tarihi bir günü geride bıraktı. Yerli otomobil Togg artık seri üretime başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada ön sipariş ve fiyat için Şubat ayını işaret etti.

İLK TOGG ERDOĞAN'IN OLACAK

Yerli üretim olan Togg'un ilk aracını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alacak. Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada, "Üretim bandını gezerken farklı renklerdeki otomobilleri gördüm. Maşallah, her biri ayrı güzel. Tabii alacağımız otomobilin rengine refikam Emine Hanım, istişare edeceğiz, kararı ondan sonra vereceğiz." ifadelerini kullanmıştı. 

KARARI EMİNE ERDOĞAN AÇIKLADI

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Emine Erdoğan, "Ülkemizin cennet köşesinden renkler, #Togg’a ayrı bir güzellik katmış. Her biri birbirinden güzel ancak gönlümüz al bayrağımızın da timsali #Anadolu kırmızısından yana oldu. Hayırlı olsun." dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P