banner204

banner177

banner193

banner205

İSLAM MEMİŞ UYARDI: ALTIN VE GÜMÜŞ YATIRIMI TARİH OLUYOR

Altın ve gümüş hakkındaki görüşleri ile dikkat çeken ekonomist İslam Memiş, yeni bir yatırım aracı için tüyo verdi.

GÜNDEM 24.02.2023, 17:14
İSLAM MEMİŞ UYARDI: ALTIN VE GÜMÜŞ YATIRIMI TARİH OLUYOR

Yeni yılın gelmesiyle birlikte inişli ve çıkışlı bir fiyat tarifesi seyreden altın hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yatırımcı vatandaşların yakından ilgilendiği altın yatırımı üzerine uzman isimler bilgilerini aktarıyor. 2023 yılı itibariyle yükselişe devam eden altın fiyatları şubat ayı ile birlikte çöküş dönemine geçti.

ONS altın fiyatının 1.830 dolara kadar gerilemesi ile birlikte 2022 yılı itibariyle yaptığı yükseliş neredeyse boşa çıktı. Altın denilince akıllara gelen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara 2023 yılı için seslenmişti. 2023 yılının altın ve gümüş yılı olacağını belirten uzman isim son yaşanan düşüş ile birlikte piyasanın dengelenmesi adına yapıldığını altın fiyatlarının ise uzun vadede her zaman kazandıracağını belirten yorumlar yaptı. 

İslam Memiş En İyi Yatırım Aracını Açıkladı!

Altın ve gümüş fiyatlarına dair sık sık açıklamalarda bulunan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten yeni bir tüyo daha açıklandı. Yatırımcıların altın fiyatlarında yaşanan son düşüş ile birlikte kafasında "Altın en karlı yatırım aracı mı?" gibi birçok soru işareti yer aldı. 

Altın ve Gümüş Yatırımı Unutun!

Yatırımcı vatandaşlara verdiği tüyoların bir yatırım tavsiyesi olmadığının üstüne basa basa söyleyen İslam Memiş elinde para bulunduranlara seslendi. Yatırımcılara seslenen İslam Memiş "Nereye yatırım yapmalıyım?" ve "Elimdeki nakit parayı nasıl yatırım şeklinde kullanabilirim?" gibi sorulara cevap verdi. Bu şekilde düşünceleri olan yatırımcıya ise kobalt madenini önerdi. Kobalt madeninin ilerleyen zamanlarda dünya çapında değerleneceği bilgisini verdi. Yatırıma erkenden başlayanların ise en karlı çıkanların olacağının altını çizdi. Altın ve gümüş fiyatlarının "yok artık!" dedirten yükselişine rağmen İslam Memiş kobalt ile rekabet edilemeyeceğini vurguladı.

Yorumlar (1)
Erdinç 1 yıl önce
İşlem memiş diyorsa kesin oda dip fiyat yapar bu adam sadece insanları batırmak için geldi galiba 2023 e
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P