banner209

banner177

banner193

KITALARARASI BULUŞMADA, DÜNYA PAZARININ İLGİ ODAĞI ELATEK OLDU

Otomotiv ana sanayine; kauçuk hortum, plastik hortum ve sistem parçaları tasarlayıp üreten; dünya devi otomotiv üreticilerinin çözüm ortağı ELATEK Türkiye'nin Lider Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı Automechanika’ya damga vurdu. Binlerce sektör paydaşının ziyaret ettiği Automechanika’da ELATEK geliştirdiği ürünlerini dünya pazarına tanıttı.

GÜNDEM 14.06.2023, 15:50
KITALARARASI BULUŞMADA, DÜNYA PAZARININ İLGİ ODAĞI ELATEK OLDU

ÖZEL HABER: SERCAN GÜLER 

Otomotiv satış sonrası endüstrisi için dünyanın lider ticaret fuarı markası Automechanika'nın Türkiye'deki tek etkinliği olan Automechanika İstanbul, 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

YÜKSEK TEKNOLOJİ PARKURU İLE OTOMOTİV DEVLERİNİN ÇÖZÜM ORTAĞI

Kıtaların ve otomotiv endüstrisinin buluşma noktası olan Automechanika’nın ilk gününden itibaren yoğun ilginin adresi olan ELATEK, yerli ve yabancı çok sayıda iş insanı ile ikili iş görüşmesi gerçekleştirdi. 1965 yılında kurulan Bursa’nın köklü firması ELATEK, günümüzde otomotiv sektörünün geliştirici tedarikçisi konumunda yer alırken; yıllık 20 milyon adetten fazla üretim kapasitesiyle öne plana çıkıyor. 30’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren, yüksek teknoloji parkuru ile otomotiv devlerinin çözüm ortağı olan ELATEK, Automechanika’da büyük ilgi gördü.

TÜRKİYE’DE İLK 500 İÇERİSİNDE

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Elatek Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Değirmencioğlu, “Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve BDT bölgesi arasında köprü konumunda olan Automechanika İstanbul’un düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Otomotiv endüstrisinin bugünü ve geleceği için Ar-Ge çalışmalarına büyük önem veriyoruz.  Türkiye’de en yüksek Ar-Ge harcaması yapan ilk 500 firma içerisinde yer alıyoruz. Aynı zamanda enerji verimliği konusunda hayata geçirdiğimiz yatırımlarla da çevreye ve doğaya karşı sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Özetle; motor soğutma Sistemleri, hava tahliye sistemleri, hava emiş sistemleri, DPF Sistemleri, SCR Sistemleri, formlu enjeksiyon ürünler ana üretim kalemlerimizi oluşturuyor. Otomotiv sektörüne katkı sağlamaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:08
Yatsı 21:39
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P