banner201

banner177

banner193

KULİSLERİ KARIŞTIRAN İDDİA: AKŞENER, KILIÇDAROĞLU'NA "ADAY OLMA" DİYECEK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün gerçekleştirilecek görüşmede Kılıçdaroğlu'na "Siz aday olunca oylarımız düşüyor, aday olmayın" diyeceği iddia edildi. Bununla ilgili bir kulis bilgisinin paylaşıldığı tweeti beğenen CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan ise jet açıklama geldi. Altay, "Yanlışlıkla beğendim. Fark edince düzelttim" dedi.

GÜNDEM 27.12.2022, 17:53
KULİSLERİ KARIŞTIRAN İDDİA: AKŞENER, KILIÇDAROĞLU'NA "ADAY OLMA" DİYECEK

Ekrem İmamoğlu'na verilen cezanın ardından Saraçhane'de düzenlenen toplantının aralarını açtığı iddia edilen İYİ Parti lideri Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün bir araya gelecek. Gözlerin çevrildiği görüşme ile ilgili aldığı kulis bilgisini paylaşan gazeteci Nevşin Mengü, "Meral Akşener bugünkü toplantıda 'Sizin aday olmanız durumunda bizim oyumuz düşüyor. Altılı Masa bu şekilde kazandırmıyor, kaybettiriyor. Biz bu şekilde yol yürümek istemiyoruz' diyecek" ifadelerini kullandı. 

Mengü'nün twitter hesabından paylaştığı bu gönderiyi CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın beğenmesi ise olayları farklı bir boyuta taşıdı. Altay'ın beğenisi bir süre boyunca Twitter'da kaldı. 

CHP Grup Başkanvekilinin beğenisinin sosyal medyada dolaşıma girmesinin ardından jet bir açıklama geldi. Engin Altay, gönderiyi yanlışlıkla beğendiğini dile getirerek, "İlgili tweete yanlışlıkla beğeni de bulunmuşum. Fark ettiğim anda düzelttim. Kamuoyunun bilgisine sunarım" dedi. 

Bu gelişmelerin yanı sıra İYİ Parti cephesinden de Nevşin Mengü'nün iddialarına ilişkin yalanlama geldi. İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Murat İde, söz konusu iddianın gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. İde, "Sayın Genel Başkanımızın, iddia edildiği şekilde ne fikri, ne araştırması, ne de böyle bir gündemi var. Bu kulisin kaynağı kimse, açık ve net bir tarif yapabilirim.." dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P