banner209

banner177

banner193

MERAL AKŞENER KAZANACAK ADAY OLARAK MELİH AYDIN'I İŞARET ETTİ

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'ne kendi adayları ile katılacaklarını ifade eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fatih Altaylı'nın programında Eskişehir için Melih Aydın'ı işaret etti. İş dünyası ve vatandaşların sevdiği bir isim olan Aydın'ın Tepebaşı İlçesi'ne aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

GÜNDEM 10.09.2023, 14:47 10.09.2023, 15:08
MERAL AKŞENER KAZANACAK ADAY OLARAK MELİH AYDIN'I İŞARET ETTİ

HABER: ÖMER KARAKAYA

31 Mart 2024 seçimlerine sayılı günler kala partilerin illerde ve ilçelerde aday gösterecekleri belediye başkan adayları da kulislerle konuşulmaya başlandı. 14 Mayıs'ta yapılan Genel Seçimlerde İYİ Parti'nin Eskişehir'den 3. Sıra Milletvekili Adayı Melih Aydın'ın ismi de gündemden düşmüyor. Parti içinde sevilen bir isim olan Aydın'ın belediye seçimlerinde aday olmasına kesin gözüyle bakılırken, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Fatih Altaylı'nın programında sarf ettiği sözler gündeme bomba gibi düştü. Yerel seçimlere kendi adayları ile katılacaklarını ifade eden Akşener, “Yerel seçimler kişilerle alakalıdır. Biz bu seçimde kalıcı olmanın yollarını arayacağız. Bu ülkeyi yönetmek için kurulduk. Kurucu ayarlarımıza geri dönüyoruz. Aday olacak çeşitli illerde genç arkadaşlarımız var. Mesela Eskişehir’de genç bir arkadaşımız var. Durumuna bakacağız” açıklamasında bulundu. Eskişehir kulislerinde Melih Aydın'ın Tepebaşı İlçesi'ne belediye başkan adayı olacağı konuşuluyor. 

MELİH AYDIN KİMDİR?

Türkiye’de lunapark sektörünü başlatan ailelerden birinin üçüncü kuşak temsilcisi… 16 yaşından beri aktif ticari hayatın içinde. Eskişehir OSB’de üretim yapıyor. 110 kişinin istihdam edildiği şirketin merkezi Ankara’da… Lunapark sektöründe 60 yıldır faaliyet gösteren bir ailenin üyesi. 2010 yılında aile şirketinden ayrılıp Funnivarium markasını oluşturdu. AVM içi eğlence merkezleri işletmeciliği, açık alan lunapark faaliyetleri ve lunapark makineleri üretimi yapıyor. 31 şehirdeki birçok lunaparkta ve alışveriş merkezinde Funnivarium’un ürettiği makineler bulunmakta. Sektörünün öncüleri arasında gösterilen 35 yaşındaki Melih Aydın, pek çok sivil toplum kuruluşunda görev aldı, yöneticilik yaptı. Hayırsever kişiliğiyle de tanınan Aydın, LÖSEV gibi kurumlarla sosyal sorumluluk projeleri yürüttü. Türkiye Zeka Vakfı’nın projeleri içinde de yer alıyor. 2015 doğumlu Aslan Aydın’ın babası.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:08
Yatsı 21:39
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P