banner177

banner193

MÜTEAHHİT DEPREM SABAHI KAÇTI! Kolonları kesme sebebi şoke etti

Hatay’da depremde çöken lüks bir binanın zemin katına havuz yapıldığı için kolonlarının kesildiği iddia edildi. Binanın teras katına ise çocuk parkı yapıldığı görüldü. Enkaza dönüşen bina dron ile görüntülendi.

GÜNDEM 21.02.2023, 12:36
MÜTEAHHİT DEPREM SABAHI KAÇTI! Kolonları kesme sebebi şoke etti

Hatay’da deprem sırasında çökme meydana gelen bir binada, zemin kat kolonlarının havuz yapılacağı gerekçesiyle kesildiği iddia edildi.

Aynı binanın teras katında ise çocuk oyun parkı olduğu görüldü. Enkaza dönüşen binada çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Yıkılan bina dron ile görüntülendi.

Müteahhit deprem sabahı kaçtı Kolonları kesme sebebi şoke etti

MÜTEAHHİT DEPREM SABAHI KAÇMIŞ

Enkazda 15 gündür kuzenini bekleyen Savaş Tamer, “Kuzenim 15 gündür enkaz altında maalesef ulaşamadık. Sonuna kadar burada bekleyeceğiz, bırakamayız. A ve B bloklarının zemin katında sıkıntı var, muhtemelen kolon kesme olabilir. Alt kata havuz yapmışlar, diğer binada poligon yapılmış. Tabanlarda çökme var, üst katlar sağlam. Ya zeminden kaynaklı ya da kolon kesme var. Müteahhit burada oturuyordu, deprem sabahı kaçmış” dedi.

BİR SKANDAL DAHA PATLAK VERDİ: 12 BİN LİRA VERİP KURTULMUŞ

Öte yandan deprem felaketinde Antakya’da onlarca kişiye mezar olan Kule Apartmanı’na ilişkin hazırlanan bilirkişi raporu, depremlerde neden ağır kayıplar verdiğimizin adeta belgesi niteliğinde. Manavgat’ta 5 yıldızlı otelde gözaltına alınan müteahhit Ömer Cihan’ın yaptırdığı Kule Apartmanı’nda, ruhsat projesine aykırı çıkmalar yapıldığı ancak Cihan’ın bu suça karşı sadece 12 bin lira para cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P