banner177

banner193

RUSYA YİNE SALDIRMAYA BAŞLADI! UKRAYNADA PATLAMA SESLERİ YÜKSELİYOR

Son dakika: Ukrayna'nın başkenti Kiev'e füze saldırıları düzenlendi. Kiev Belediye Başkanı Kiliçko'nun açıklamasına göre, iki apartman isabet aldı. Hava savunma sistemleri birkaç füzeyi de düşürdü. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi gönderildi.

GÜNDEM 15.11.2022, 17:33 15.11.2022, 17:37
RUSYA YİNE SALDIRMAYA BAŞLADI! UKRAYNADA PATLAMA SESLERİ YÜKSELİYOR

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyulmasının ardından şehrin üzerinden dumanlar yükseldiği görüldü. Kiev Belediye Başkanı Kiliçko, kente füze saldırıları düzenlendiğini duyurdu.

Kiliçko'nun açıklamasına göre Peçersk semtinde iki apartman isabet aldı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi gönderildi. Ukrayna ordusundan yapılan açıklamada yerleşim yerlerine fırlatılan 6 füzenin 4'ünün düşürüldüğü, ikisinin ise yerleşim yerlerini vurduğu belirtildi.

Kliçko, füzelerin isabet ettiği konutlarda yangın çıktığını, bölgeye itfaiye, sağlık, kurtarma ekiplerinin gönderildiğini kaydetti.

Patlamalar, Ukrayna Lideri Zelenskiy'nin Bali'de bir araya gelen 20 ülkeden oluşan Grubun liderlerine video bağlantıyla konuşmasından saatler sonra Ukrayna genelinde başlayan hava saldırısı uyarılarının ardından geldi.

Ukrayna Devlet Başkanlık Ofisi Başkanı, " Rusya, Zelenskiy'nin güçlü konuşmasına yeni bir füze saldırısıyla yanıt veriyor. Kremlin'in gerçekten barış istediğini düşünen var mı? İtaat istiyor. Ancak günün sonunda teröristler her zaman kaybeder" ifadelerini kullandı.

Ukrayna'da görev yapan gazeteci Gulsum Khalilova da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kyiv'de patlamalar meydana geldi. Kyiv'e seyir füze saldırısı gerçekleştiriliyor" dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P