banner177

banner193

SEYYAR SATICIYA SALDIRAN ZABITALARLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

Kağıthane'de zabıta ekiplerinin bir seyyar satıcıya şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Olayla ilgili açıklama yapan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, zabıta memurlarının açığa alındığını bildirdi.

GÜNDEM 08.10.2021, 11:25
SEYYAR SATICIYA SALDIRAN ZABITALARLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

Kağıthane'de zabıta ekiplerinin bir seyyar satıcıya şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Olayla ilgili açıklama yapan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, zabıta memurlarının açığa alındığını bildirdi. Nurtepe'de dün kurulan semt pazarında denetim yapmaya giden Kağıthane Belediyesi Zabıta Ekipleri, sokak başında meyve satan seyyar satıcıları görerek müdahale etmek istedi.

Meyve kasalarına el koymaya çalışan zabıta ile seyyar satıcılar arasında itişme yaşandı. Bu sırada, seyyar satıcılardan biri meyve kasalarını alarak kaçarken, kimliği henüz öğrenilemeyen bir başka seyyar satıcı ise zabıta memurlarından birine tekme atarak kaçmaya çalıştı.

Bunun üzerine zabıta memuru seyyar satıcının arkasından koşarak ensesine yumruk attı. Görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili açıklama yapan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Zabıta ekiplerimizin bir seyyar satıcı müdahalesi sırasında dün yaşanan talihsiz olayla ilgili gerek adli makamlar gerekse Belediyemiz tarafından inceleme ve disiplin soruşturması için ilgili zabıta memurları açığa alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur" dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P