banner201

banner177

banner207

"SURİYELİLERE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ BU TOPRAKLARDAN ONLARI KOVMAYACAĞIZ"

Erdoğan, "Suriye'den savaştan çıkıp ülkemize sığınan kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Biz bu konutları da onun için yapıyoruz. Kendileri arzu ettikleri zaman vatanlarına dönebilirler. Ama biz onları asla bu topraklardan kovmayız ve koymayacağız. " dedi.

GÜNDEM 09.05.2022, 14:30
"SURİYELİLERE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ BU TOPRAKLARDAN ONLARI KOVMAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "MÜSİAD Türkiye'nin Gücü Ödülleri" törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören nedeniyle bir de konuşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş insanlarına seslendiği konuşmasında, Suriye'deki savaştan kaçanlara sonuna kadar sahip çıkacaklarını dile getirdi.

SIĞINMACI KONUSU DA DEĞİNDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki sığınmacı tartışmalarıyla ilgili bir kez daha yorumda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye'den savaştan çıkıp ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Bay Kemal; siz ne derseniz deyin. Birileri çıkmış durmadan laf salatası yapıyor. Biz muhacir ve ensar olma kabiliyetinin ne olduğunu en iyi bilen bir kültürün mensuplarıyız. Bizim kapımız açık onlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Onları katillerin kucağına atmayacağız" dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P