banner204

banner177

banner193

banner205

TAŞIMACILIK SEKTÖRÜNDE HIZ VE GÜVENİN ADI: GÖLYAZI KARGO

Taşımacılık sektöründe İstanbul ve Bursa merkezli faaliyetlerine devam eden Gölyazı Kargo, 2022 itibariyle 90 aracı, nitelikli personel kadrosu ve sektördeki 34 yıllık tecrübesiyle Türkiye’nin en güvenilir firmaları arasındaki yerini aldı.

GÜNDEM 12.04.2022, 15:16 12.04.2022, 15:20
TAŞIMACILIK SEKTÖRÜNDE HIZ VE GÜVENİN ADI: GÖLYAZI KARGO

Hızlı, güvenli ve sigortalı taşımacılık hizmeti sunan Gölyazı Kargo, lojistik ve kargo alanında 90 aracıyla Türkiye’nin birçok noktasına hizmet götürüyor. Alanında oluşturduğu güvenle Türkiye’nin önde gelen firmaları arasında yer almayı başaran Gölyazı Kargo 5 farklı şube 14 acente ile hizmet ağını genişleterek yoluna devam ediyor.

Bursa’da 1988 yılında nakliye firması olarak kurulan Gölyazı Kargo, zaman içinde yaptığı yatırımlarla büyük bir firma haline geldi. 2004 yılından itibaren kargo sektörü ile ilgili çalışmalarını hızlandıran şirket, 2009 yılında İstanbul’a şube açtı. 34 yıllık tecrübesiyle, kargo sektöründe hizmet vermeyi sürdüren Gölyazı Kargo, hasarsız taşımayı kendisine ilke edinirken, tecrübeli ekibiyle de müşterilerine güven sağlıyor. Hizmet sektörünün en önemli beklentisi olan hız ve güvenilirliği aynı potada eritebilen ender firmalardan biri olan Gölyazı Kargo, yükseliş çıtasını devam ettirmek için yeni yatırımlar yapıyor. Araç filosunu ve personel sayısını günden güne güçlendiren şirket, Türkiye ekonomisine katkı sağlayan büyük firmalara taşımacılık hizmeti veriyor. Detaylı bilgi için https://www.golyazikargo.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

DURMAK YOK, BÜYÜMEYE DEVAM

Gölyazı Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozdemir, firma ile ilgili bilgiler verdiği açıklamasında şunları söyledi: “Gölyazı Lojistik 1988 yılında babamız tarafından kurulmuş bir şirket. Nakliye sektörü ile açılan firmamız, bizlerin de işe dahil olması ile 2004 yılından sonra büyümeye başladı. İlk olarak Bursa, Konya, Gaziantep ve Adana’ya taşımacılık yaparken, 2004 yılıyla birlikte rotamıza Güneydoğu ve Karadeniz bölgelerini de ekledik. Süreç içinde büyüyen şirketimiz hizmet ağını 35 ile kadar çıkardı. Zamanla bu sayıyı arttırmaya devam edeceğiz.”

TECRÜBENİN, GÜVENLE PERÇİNLENDİĞİ YER

Gölyazı Kargo’nun lojistik sektörüne de hizmet verdiği kaydeden, Mustafa Bozdemir, 10 yıl boyunca İstanbul’dan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne ilaç taşımacılığı yaptıklarını ifade etti. Lojistik alanında önemli bir tecrübeleri olduğu belirten Bozdemir, bugün tekstil ve otomotiv sektörü ile yoğun bir çalışma kaydettiklerini dile getirdi. Taşımacılık yapılabilecek her alanda yer alabileceklerini kaydeden, Bozdemir, “34 yıllık tecrübemiz ve 90 aracımızla bu işte iddialıyız. Yük taşımacılığını en güvenli ve hızlı bir şekilde yapabilecek bir firmayız. Bugüne kadar çalıştığımız müşteriler, bizim için önemli bir referans kaynağı. Yaptığımız iş zor. Çünkü insanlar size ürettiği ürünleri teslim ediyor. Bunların hızlı ve güvenli bir şekilde yerine ulaşması lazım. Beklenti yüksek olunca, karşılığını vermek de zorlaşıyor. Ancak Gölyazı Kargo bugüne kadar hiçbir müşterisini mağdur etmemiştir. Sektörde uzun yıllar büyüyerek, ayakta kalmamızı buna borçluyuz.” diye konuştu.

5 FARKLI ŞUBE 14 ACENTE İLE ULAŞIM HİZMETİ

Türkiye’de Bursa harici 3 farklı ilde şubelerinin bulunduğunu belirten Bozdemir, “İstanbul’da hem Anadolu hem Avrupa yakasında olmak üzere iki şubemiz var. Yine Mardin ve Şırnak’ta bulunan iki şubemizle Güneydoğu bölgesinde hizmet vermekteyiz. Bunların yanında 14 acente bizim şubeliğimizi yapıyor. Geniş bir hizmet ağımızın olduğunu söyleyebilirim. ‘Gölyazı’ hedefleri doğrultusunda her geçen gün daha da büyümeyi sürdürüyor. Şube ve acente sayımızı ilerleyen dönemlerde arttırmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P