banner201

banner177

banner207

TİP'TEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK GELDİ

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, katıldığı canlı yayında "Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını destekleyecek misiniz?" sorusuna yanıt verdi. Önce kurtuluşa sonra yeniden kuruluşa ihtiyaç olduğunu belirten Baş, "Geçen seçimde yaptığımız hataları yapmayalım. Ortak aday etrafında ilk turda bu işi bitirelim." diyerek Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini söyledi.

GÜNDEM 08.03.2023, 10:29
TİP'TEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK GELDİ

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, tv100'de yayınlanan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programının konuğu oldu. Baş, dün 6'lı Masa'nın toplantısı sonrasında açıklanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili konuştu.

"İLK TURDA BU İŞİ BİTİRELİM"

"Tip, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını destekleyecek mi?" sorusuna yanıt veren Baş, "Ben her yerde şu çağrıyı yaptım. Bizim önce kurtuluşa sonra yeniden kuruluşa ihtiyacımız var. Nasıl kurtulabiliriz? Geçen seçimde yaptığımız hataları yapmayalım. Ortak aday etrafında ilk turda bu işi bitirelim. 2018 senesinde Muharrem İnce adaydı, Karamollaoğlu adaydı, Meral Akşener adaydı. Amaç ikinci tura kalmaktı, muhalefet partileri birbirleriyle uğraştı 2. Tura çıkamadılar." dedi.

"SÜRECİ BÜTÜN AYRINTILARIYLA DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Süreci detaylıca değerlendireceklerini anlatan Baş, "Bu sefer Millet İttifakı'nın tek adayla seçime çıkacağı kesinleşti. Biz TİP olarak Hatay'da toplanacağız, süreci bütün ayrıntılarıyla değerlendireceğiz. Daha sonra Emek ve Özgürlük İttifakı'nın bileşenleriyle toplantı yapacağız. İttifak olarak ortak bir tutum alalım diyeceğiz. Önümüzdeki 1 hafta içerisinde otururuz değerlendiririz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P