banner204

banner177

banner193

banner205

TWİTTER VE TİKTOK'A KISITLAMA GETİRİLDİ!

KAHRAMANMARAŞ depreminin ardından vatandaşın enkaz altından sesini duyurduğu Twitter ve TikTok'a erişim sınırlaması geldi. TikTok ve Twitter’da akışlar yenilemezken, tepki büyümeye başladı... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu aklını yitirmiş iktidar sosyal medya iletişimini kesti, VPN kullanın" dedi.

GÜNDEM 08.02.2023, 17:40
TWİTTER VE TİKTOK'A KISITLAMA GETİRİLDİ!

Türkiye’de merkez üssü Kahramanmaraş olan iki depremden sonra, enkaz altında kalan birlerce kişi sosyal medya aracılığıyla yardım istemiş ve o paylaşımlar üzerinden bazı insanlar enkaz altından canlı olarak çıkarılmıştı. Yardım faaliyetleri de Twitter üzerinden organize ediliyordu. 

Bugün ikindiden sonra sosyal medya kullanıcıları büyük bir şokla karşılaştı. TikTok ve Twitter’da akışların yenilenemediği görülüyor. Twitter'a kısıtlama getirildiği haberi sosyal medya kullanıcıları arasında büyük tepki uyandırdı.

Sahte ve provokatif paylaşımlar nedeniyle getirildiği öne sürülen kısıtlama, deprem bölgesinde birbirine sesini duyurmaya çalışan depremzedeleri büyük sıkıntıya uğrattı.

Kılıçdaroğlu'ndan VPN kullanın çağrısı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’de Twitter’ın kısıtlanmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Bu aklını yitirmiş Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti, sahada bulunan arkadaşlarıma VPN kullanmalarını söyledim" paylaşımını yaptı. Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yardımlaşma koordinasyonu için sahada bulunan arkadaşlarıma VPN kullanmalarını söyledim. Bu aklını yitirmiş Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti. Bunun sonucu yardım çığlıklarının daha az duyulmasıdır. Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz. Açıklamanızı bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:38
Güneş 07:02
Öğle 13:17
İkindi 16:40
Akşam 19:21
Yatsı 20:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P