banner177

banner193

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ'NDEN 2 ÖĞRENCİ DEPREMDE HAYATINI KAYBETTİ

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve toplamda 10 ilde etkili olan depremde Uludağ Üniversitesi'nin 2 öğrencisinin daha yaşamını yitirdiği öğrenildi.

GÜNDEM 14.02.2023, 11:06
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ'NDEN 2 ÖĞRENCİ DEPREMDE HAYATINI KAYBETTİ

Türkiye iki büyük deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken Bursa'ya da acı haberler art arda geliyor.

Dün iki Uludağ Üniversitesi öğrencisinin depremde yaşamını yitirdiğini açıklayan Rektör Profesör Dr. Ahmet Saim Kılavuz 2 öğrencinin daha deprem kurbanı olduğunu duyurdu.

Türkiye'yi yasa boğan felakette Uludağ Üniversitesi'nde okuyan Veteriner Fakültesi öğrencisi Sedanur Yakar'ın Gaziantep'da, Gemlik Asım Kocabıyık MYO Makine Programı öğrencisiMustafa Gözel'in Kahramanmaraş'ta yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kahreden haberleri art arda veren Uludağ Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Ahmet Saim Kılavuz sosyal medyadan yayınladığı taziye mesajlarında "Yaşanan Deprem felaketinde maalesef öğrencilerimiz Alperen Aksan ile Fazlı Açıkgöz'ün vefat ettikleri haberini aldık. Yüreğimiz yangın yeri. Evlatlarımıza yüce Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm Üniversitemize sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Mekanları Cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Deprem felaketi canımızı çok yaktı. Maalesef vefat haberleri gelmeye devam ediyor. Gemlik Asım Kocabıyık MYO 1. sınıf öğrencimiz Mustafa Gözel'in Kahramanmaraş'ta enkaz altında can verdiğini öğrendik. Mustafa'mıza Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz. Mekanı Cennet olsun.

Yüreğimiz yangın yerine döndü. Öğrencilerimizden bir kayıp haberi daha almanın büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Veteriner Fakültesi 1. sınıf öğrencimiz Sedanur Yakar maalesef Gaziantep'te enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Kızımıza Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P