banner201

banner177

banner207

YENİDEN REFAH O İDDİALARI YALANLADI

Cumhur İttifakı'na katılan Yeniden Refah Partisi'yle ilgili bir iddia dile getirildi. İddiaya göre, "Partinin 14 il teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı değil Kılıçdaroğlu'nu desteklemek üzere karar aldı" denildi. Yeniden Refah Partisi ise bir açıklamada bulunarak iddiaları yalanladı.

GÜNDEM 03.04.2023, 17:27
YENİDEN REFAH O İDDİALARI YALANLADI

Yeniden Refah Partisi'nde bazı büyük illerdeki teşkilatların parti yönetimiyle ters düştüğü iddia edildi. Karar Gazetesi yazarı Elif Çakır'ın, "Partinin 14 teşkilatı cumhurbaşkanı seçimlerinde Erdoğan'a oy atmayacak" iddiası üzerine Yeniden Refah Partisi bir açıklamada bulunarak bu iddiayı yalanladı.

Çakır'ın aktardığına göre, 14 ilde Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verecekleri iddiası gündeme geldi. Buna göre, açıklamada bulunan ve ismini gizleyen başkan 14 ilin başkanının aldığı iddia edilen bu kararı şöyle açıkladı:  

''Biz bir karar aldık (bunu liderimiz de biliyor). Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak milletvekili seçimlerinde kendi partimize oyumuzu vereceğiz ama Yeniden Refah Partisi Teşkilatı'ndan hiç kimse Erdoğan'a oy vermeyecek. Ben şu anda kendi ilimizde whatsApp gruplarımız var, 14 ildeki hiç bir ilçe başkanları ve kurul yöneticileri Erdoğan'a oy vermeyeceğiz, Kılıçdaroğlu'na oy vereceğiz.''

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN YALANLAMA

İddialara dair Yeniden Refah Partisi'nden yapılan açıklama ise şöyle;

Bazı basın organlarınca partimizin yükselişini önlemek için, asılsız iddialar içeren haberler yayınlanmıştır.

81 il Başkanımız, 926 ilçe Başkanımızla birlikte tek vücut olarak Genel Başkanımız'ın ve Genel Merkezimiz'in arkasındadır.

Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak, bu asılsız, masa başı haberlerin amacının farkındayız. Partimizin yükselişinin birilerinin uykularını kaçırdığı anlaşılmaktadır. Bunlar beyhude ve boş uğraşlardır. Bu asılsız iddialarda bulunanları kınıyoruz.

Partimizin hiçbir ferdinden Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayına destek ve oy çıkmayacağı aşikardır.

14 Mayıs seçimlerinden Yeniden Refah Partimiz ve Cumhur İttifakı zaferle çıkacaktır.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P