banner201

banner177

banner193

ÇEVREYİ KORUDULAR VİZYONDAKİ FİLMİ ÜCRETSİZ İZLEDİLER

Gürsu Belediyesi’nin kültür şehri Gürsu’yu oluşturmak hedefiyle düzenlediği kültür sanat programları sosyal sorumluluk temalarıyla devam ediyor.

GÜRSU BELEDİYESİ 27.01.2022, 17:03
ÇEVREYİ KORUDULAR VİZYONDAKİ FİLMİ ÜCRETSİZ İZLEDİLER

Gürsuluları kültür sanatla buluşturan belediye, çevreye ve geri dönüşüme hassas nesiller yetiştirmeyi hedefliyor. Gürsu Belediyesi, geri dönüştürülebilir atıkları getirerek sinema bileti alma hakkı kazanan vatandaşlara, Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hikâyesini anlatan ‘’Kesişme: İyi ki Varsın Eren’’ filmini ücretsiz izleme imkânı sundu. Ulaşımın da Gürsu Belediyesi’nce sağlandığı filmi 300 kişi ücretsiz izledi.


Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Yalnız çevreye değil, toplumsal tüm olaylara duyarlı nesiller yetiştirmemiz gerekiyor. Geri dönüşüme katkı sağlayarak çevrenin korunmasına destek olma bilincinin yanında, toplumsal olaylarımıza da duyarlı nesiller yetişmesi önemli. Bu bağlamda, başta çocuklarımız olmak üzere, geri dönüşüme katkı sağlayan hemşehrilerimizin, 15 yaşında şehit olarak, vatanperverliğiyle hepimizin gönlünde taht kuran Eren Bülbül’ümüz ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’imizin hikayesini anlatan filmi izlemelerini sağladık. İlçemizdeki şehit ve gazi ailelerimizin de filmi izlemesi için özel program yapacağız. Tüm şehit ve gazilerimizi, saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Aydınlık geleceğimizi, doğamızı ve tarihimizi koruyarak oluşturabiliriz. Kültür sanatı sosyal sorumlulukla taçlandırdığımız ve hemşehrilerimizin yoğun ilgisinin olduğu programlarımız devam edecek” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P