banner177

banner193

Gürsu Belediyesi kalplere dokunuyor

Gürsu, tarım ve sanayi başta olmak üzere yeşil doğası ve çevresiyle  Bursa’nın göç alan ilçelerinin başında yer alırken; sağlık, turizm, eğitim, spor, eğlence ve bir çok konuda Gürsu Belediyesi’nin rehberliğinde Bursa’nın güzide ilçelerinden biri haline geldi.

GÜRSU BELEDİYESİ 16.08.2019, 12:10 10.03.2020, 17:47
Gürsu Belediyesi kalplere dokunuyor


Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın 2015 yılında makamında şehit düşmesinin ardından Belediye Meclis toplantısında Gürsu’nun yeni belediye Başkanı olan Mustafa Işık, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı olarak girdiği seçimde yüzde 62,74 oy oranı ile  Gürsu’nun kalbini kazandı.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK VE FERAH MAKAM ODASI

 Yerel yönetimlerin tüm hizmetleri vatandaş odaklı gerçekleştirdiği yeni dönemde, belediyelerin birbirinden farklı uygulamaları dikkat çekiyor. Hem Türkiye'de hem Bursa'da şimdiye dek birbirinden farklı belediyecilik uygulamaları yapıldı. Ancak  Gürsu İlçesinin Belediye Başkanı Mustafa Işık, sergilediği vatandaş başkan buluşması ile şimdiye dek eşine benzerine rastlanmamış bir uygulamayı hayata geçirdi. Kamu kurumlarının ve bürokrasinin soğuk ve mesafeli yapısını ortadan kaldıran Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, makamını Gürsu'nun kalbine taşıdı. Makam odasını belediye binasının bulunduğu 14 dönümlük ilçe meydanına taşıyan Başkan Mustafa Işık, bir yandan rutin işlerini yaparken diğer yandan kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları ağırlıyor. Belediye işlemleri için gelen vatandaşlar, meydanda başkanın makam odası ve kendisini görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Kimi vatandaşlar istek ve taleplerini iletirken kimileri ise başkana uygulaması için teşekkür etmek amacıyla sohbet ediyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P