banner177

banner193

Liseli gençlerden ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

Bursa Anadolu Lisesi (BAL) öğrencilerinin başlattığı ‘Size ihtiyacımız var’ kampanyası ile Ramazan ayında Bursa’daki ihtiyaç sahibi ailelerin yüzü güldü.

HABERDE İNSAN 07.05.2019, 14:04
Liseli gençlerden ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

‘Size ihtiyacımız var’ sloganıyla yola çıkan Bursa Anadolu Lisesi öğrencileri ihtiyaç sahibi olan aileleri desteklemek için kolları sıvadı. Okulun onur kurulu öğrencileri ve Rehber Öğretmen Aynur Aşır’ın öncülüğünde Okul Müdürü İsmet Aksu’nun desteğiyle başlatılan kampanya ile ilk olarak muhtarlıklar aracılığıyla muhtaç aileler tespit edildi. Ailelerin belirlenmesinin ardından Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi ve Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin de kampanyaya katılmasıyla birçok işletme ve kişiye ulaşan yardımsever öğrenciler, ihtiyaç sahibi aileler için yardım topladı. Kampanya sonunda toplanan yardımlar ihtiyacı olan ailelere ulaştırıldı.

Gerçekleştirilen kampanya ile yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar maddi manevi yönden desteklenirken, okullar arası birlik beraberlik duygusu pekiştirildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P