banner177

banner193

BURSA’NIN EN KÜÇÜK İLÇESİNDEN BÜYÜK YARDIM

Bursa’nın en küçük ilçesi Harmancık, asrın felaketinde ilk andan itibaren her yaştan ilçe halkı Harmancık  Belediyesi ile işbirliği içerisinde 4 Tır dolusu yardımı deprem bölgelerine Kızılay ve AFAD  koordinatörlüğünde ulaştırmayı başardı.

HARMANCIK BELEDİYESİ 16.02.2023, 11:04 16.02.2023, 12:21
BURSA’NIN EN KÜÇÜK İLÇESİNDEN BÜYÜK YARDIM

Bursa’nın dağ ilçeleri arasında yer alan ve 5 bin nüfusu ile Bursa’nın en küçük ilçesi olan Harmancık depremin ilk anından itibaren koordineli bir çalışmaya imza attı.

Tüm imkanlarını seferber ederek kenetlenen Harmancık, depreminin ilk anından itibaren bölgeye; kışlık kıyafet, giyim malzemesi, yakacak odun dolu tırları bölgeye gönderdi.

Deprem sonrasında çalışmalarını sürdüren Harmancık Belediyesi ve Harmancık halkı mahallelerde yer alan taş fırınlarda ekmek üretimine başladı. Genç yaşlı herkes deprem bölgesinde yer alan vatandaşlarımız için kendi imkanlarıyla köy ekmeği üreten Harmancık halkı, ürettiği ekmekleri deprem bölgelerine ulaştırdı.

Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, “Öncelikle milletimizin başı sağ olsun. Harmancıklı vatandaşlarımız ile elimizden gelen tüm imkanları kullanarak deprem bölgelerine yardımlarımızı ulaştırdık.

Yakacak odun, köy ekmeği, giyim malzemeleri başta olmak üzere temel insani ihtiyaçları karşılamak için hemşehrilerimiz ile 4 tır dolusu yardımı AFAD ve Kızılay Koordinatörlüğü’nde deprem bölgelerine ulaştırdık. Tüm Harmancık’a teşekkür ederim. Allah herkesten razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P