banner204

banner177

banner193

banner205

HUZUR MAHALLESİNDE 2 YENİ PARK HİZMETE AÇILDI

İnegöl Belediyesi, Huzur Mahallesinde 2 ayrı noktada çocuk oyun alanı yapımını tamamladı. Çevre düzenlemeleri devam eden parklara çocuklar ilk günden akın ederken, Belediye Başkanı Alper Taban parkları ziyaret ederek “Huzur Mahallemizde bu alanları arttırmak istiyoruz” dedi.

İNEGÖL BELEDİYESİ 19.01.2023, 12:52
HUZUR MAHALLESİNDE 2 YENİ PARK HİZMETE AÇILDI

Şehrin sosyal donatı alanlarını arttırmak adına adımlar atan İnegöl Belediyesi, imar planında uygun alan bulunmasa da farklı çözüm yollarıyla çocuklar için alanlar oluşturmaya gayret ediyor. Bu çerçevede Huzur Mahallesinde Botaş hatlarının geçtiği alanlarda çocuk oyun alanlarının kurulması adına görüşmeler olumlu şekilde sonuçlandı. Ardından Park Bahçeler Müdürlüğü Mustafa Kemal Atatürk Caddesi ve 25. Sokakta iki ayrı alanda çocuk oyun alanı oluşturmak için çalışmalara başladı. Oyun alanı kısmı tamamlanarak hizmete giren ve çevre düzenlemeleri devam eden parklar ilk günden çocukların akınına uğradı.


Botaş Alanları Çocuk Oyun Alanına Dönüşüyor
Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki heyetle birlikte her iki parkta da incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında açıklama da yapan Başkan Taban, “Bugün Huzur Mahallemizdeyiz. Bizim Huzur Mahallemizde çocuk oyun alanlarımızı çoğaltma noktasında bir hedefimiz vardı. Burada tabi ancak yapılan planlamalarda şehir planlarına baktığımızda çocuk parkı olarak gösterilen yer hiç yok. Var olan bir iki tane vardı onları da daha önce yapmıştık geçmiş dönemlerde. Bizler de bu bölgede Botaş hatlarımızın geçtiği alanlarda yetkililerle de görüşerek basit uygulamalar diyebileceğimiz uygulamalarla bu noktalarda kullanıma izin verildi. Botaş yetkililerimize de teşekkür ediyorum” dedi.
"Huzur mahallemizde bu alanları arttırmak istiyoruz"


Hayata geçirilen projelerle ilgili de bilgiler veren Başkan Taban, şöyle devam etti: “Biz bugün Huzur Mahallemizde iki çalışmamızı yerinde inceledik. Bir tanesi Atatürk Caddesi üzerindeki yerimizdi, diğeri de 25. Sokakta bulunan alanımız. Bu noktalarda biz çocuklarımız için oyun alanları oluşturarak iki ayrı parkı kullanıma açmış bulunuyoruz. Özellikle oyun parklarının alt kısmında kum havuzları şeklinde zemin oluşturduk. Çocuklarımız buraları güzel şekilde kullanacaklar. Huzur Mahallemizde bu alanları arttırmak adına arkadaşlarımızla çalışmalarımızı yapıyor olacağız. Çocuklarımız da buraları en güzel şekilde kullanacaklar.”
“Sadece çocuk oyun alanları üzerinde çalışmıyoruz. Altyapı olarak da çalışıyoruz, yol kaplamaları da yapıyoruz, diğer ihtiyaçlarımızı da gidermek adına burada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak Huzur Mahallemizde çocuk oyun alanı isteği çok fazlaydı, iki parkla bu talebe karşılık vermiş olduk. Devamında da başkaca yapacağımız çalışmaları sürdüreceğiz. Öncelikle çocuklarımıza parklarımızın hayırlı olmasını diliyorum. Sonrasında da tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:38
Güneş 07:02
Öğle 13:17
İkindi 16:40
Akşam 19:21
Yatsı 20:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P