banner201

banner177

banner207

İNEGÖL BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

İnegöl Belediyesi, şubat ayı olağan meclis toplantısını yaptı. 16 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

İNEGÖL BELEDİYESİ 03.02.2022, 13:41
İNEGÖL BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

16 gündem maddesiyle Belediye Başkanı Alper Taban Başkanlığında toplanan meclis, ilk 3 maddeyi imar komisyonuna, 4’üncü maddeyi ise plan ve bütçe komisyonuna hava etti. Ardından imar ve plan bütçe komisyonlarından gelen maddeler görüşülerek karara bağlandı.
Meclisin 11. maddesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılan bir otobüsün kullanım ömrünü tamamlamasıyla birlikte taşıma faaliyetlerinin aksamaması için bütçede öngörülen bir adet otobüsün alınması oy birliğiyle kabul edildi.
Daha önce yabani ot ilaçlama, çapalama, kırpma, çim biçme gibi işlemleri ihale edip müteahhit firmalar üzerinden yapılmasını sağlayan İnegöl Belediyesi, aracı firmaları ortadan kaldırıp yabani otlarla mücadele hizmetlerini kendi bünyesine aldı. Belediye meclisi 12. gündem maddesinde yer alan yabanî otlarla mücadelede kullanılmak üzere alınacak araçları oy birliği ile kabul ederek Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün bünyesinde yapılmasını onayladı.
13. gündem maddesinde ise sağlıklı toplum ve sağlıklı üretim için İklim ve enerji konusunda belediye başkanları sözleşmesine belediye meclisinin onayıyla İnegöl Belediyesi ’de katıldı.
Turizm komisyonu kuruldu
İlçenin turizm potansiyeli ile ilgili gerekli çalışmaları yapmak üzere kurulan Turizm komisyonuna Eyüp Beyhan, Burcu Keskin, Mürsel Avaşar, Ahmet Genç ve Fahrettin Baykan seçildi.
İnegöl’ün hava kalitesini mercek altına almak üzere şehrin 8 farklı noktasına hava kalitesi ölçüm cihazlarını yerleştiren İnegöl Belediyesi, cihazlardan alınan verileri açıkladı. Hava kalitesi ölçüm cihazları ile tespit çalışmalarının devam ettiği ve Zabıta Müdürlüğü marifetiyle denetlemelerin devam ettiği ifade edildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P