banner204

banner177

banner193

banner205

KARACABEY KENDİ ASFALTINI KENDİ ÜRETECEK

Altyapıda büyük dönüşümün gerçekleştiği Karacabey’de, çalışmaların tamamlandığı alanlarda asfaltlama işlemleri de sürüyor. Ortaokul Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Ali Özkan, “Burası çalışmalardan dolayı toz, toprak içerisindeydi. Ekiplerimiz, gece yarısından sabaha kadar çalıştılar ve asfalt döküldü ve şu anda bu mahallede yaşayan vatandaşlarımızın, iş yeri sahiplerinin yüzü gülüyor. Her şey Karacabey için. Sabreden, bize destek veren, katkı koyan, bütün Karacabeyli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KARACABEY BELEDİYESİ 25.04.2023, 11:53
KARACABEY KENDİ ASFALTINI KENDİ ÜRETECEK

Karacabey’in dört bir yanında gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda asfaltlama işlemleri de sürüyor. Başkan Ali Özkan, Ortaokul Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Burada açıklamalarda bulunan Özkan, “Şu anda Ortaokul Caddesi'ndeyiz. Burası toz, toprak içerisindeydi. Sıkıntı vardı ama şu anda gece yarısından sabaha kadar ekipler çalıştılar ve asfalt döküldü ve şu anda bu mahallede yaşayan vatandaşlarımızın, iş yeri sahiplerinin yüzü gülüyor. İnşallah sıkıntılar sona erdi. Bu faaliyetlerimiz inşallah vatandaşlarımızı memnun edecek seviyede gerçekleşecek” diye konuştu. 



KARACABEY KENDİ ASFALTINI KENDİ ÜRETECEK
Başkan Özkan açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Karacabeyli vatandaşlarımıza bir müjdemiz daha var, o da asfalt plenti aldık ve kendi asfaltımızı kendimiz üreteceğiz. Bu noktada talep olan her mahalleye, her sokağa da asfalt götürme imkanına kavuşacağız. Her şey Karacabey için diyorum. Sabreden, bize destek veren, katkı koyan, bütün Karacabeyli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P