banner209

banner177

banner193

BBP BURSA SEÇİME HAZIR

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. BBP Bursa İl Başkanı Filizli yaptığı açıklamada, "İlk defa Büyük Birlik Partisi olarak barajsız bir seçime giriyoruz. Tüm vatandaşlarımızın oyuna talibiz. İl ve ilçe teşkilatlarının seçime hazırız." ifadelerini kullandı. 

POLİTİKA 28.02.2023, 13:38
BBP BURSA SEÇİME HAZIR

BBP Bursa Genişletişmiş İl Divan Toplantısına;  BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, MKYK Üyesi Kadir Taş, İl Başkanı Av. Haldun Filizli, BBP Bölge Müfettişi Salih Uçak il yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri katıldı. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda ,deprem bölgesine yapılan yardımlar ,olası Marmara depremi ve seçim gündemi ele alındı. İl yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri konuyla ilgili bilgilendirilip gerekli görevlendirmeler yapıldı.

Bursa teşkilatlarına güvendiğinin mesajını veren Alfatlı teşkilatların çalışmalarından dolayı tebriklerini iletti.

BBP Bursa İl Başkanı Filizli ise konuşmasında, "İlk defa Büyük Birlik Partisi olarak barajsız bir seçime giriyoruz. Tüm vatandaşlarımızın oyuna talibiz. İl ve ilçe teşkilatlarının seçime hazırız." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:21
Güneş 05:58
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:04
Yatsı 21:34
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P