banner204

banner177

banner193

banner205

ÇOCUKLARIN YERİ TİKTOK DEĞİL

Demet Akalın isyan etti. Tiktok uygulaması üzerinden kartından para çekildiğini iddia eden Akalın annne babaları uyardı.

MAGAZİN 07.04.2021, 13:47 07.04.2021, 14:24
ÇOCUKLARIN YERİ TİKTOK DEĞİL

Eski manken Ebru Şallı, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın kızı Hira'nın bir TikToker'a 7 bin TL gönderdiği hatırlatılması üzerine Şallı, "Bence çocukların yeri TikTok'lar değil! Sosyal medyada hepimiz varız ama çocukların çok küçük yaşlarda TikTok’larda danslar falan bana biraz fazla ve aşırı geliyor" dedi

"ÇOCUKLARIN YERİ TİKTOK'LAR DEĞİL!"

Şallı, geçtiğimiz günlerde şarkıcı Demet Akalın’ın 7 yaşındaki kızı Hira’nın TikTok uygulamasında 7 bin TL harcamasıyla ilgili soruya da yanıt verdi.

Eski manken konuyla ilgili, "Bence çocukların yeri TikTok'lar değil! Çocuklarıma TikTok, sosyal medya konusunda pek izin vermiyorum. Zaten onların ilgi alanı değil. Oğlumun Instagram’ı yok. Çok şükür kitap okuyabilen, spor yapan, bir çocuk yetiştirdim." dedi.

Şallı ayrıca, "Sosyal medyada hepimiz varız ama çocukların çok küçük yaşlarda TikTok’larda danslar falan bana biraz fazla ve aşırı geliyor. Anne ve babalara şunu önerebilirim; çocukları daha çok spora, kitaba yönlendirsinler. Malum okullar tatil, evde okul ortamı yaşatabilirler. Çocuklara çocukluğunu yaşatmalıyız. TikTok’lar bence çocukların yeri değil. Yeni nesil bunlardan etkileniyor ama anne babalar bunu göstermezse etkilenmezler." açıklamasını yaptı.

Şallı, muhabirlerin "Demet Hanım biraz daha dikkatli olsun diyebilir miyiz?" sözüne de "Tabii" şeklinde karşılık verdi.

DEMET AKALIN İSYAN ETMİŞTİ

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde büyük bir panik yaşamıştı. Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira, 'Uzunmakarna' adıyla bilinen TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından tam 7 bin TL göndermişti.

Durumu fark edince hemen hesaplarını kontrol eden Demet Akalın, gerçeği öğrenince şoke olmuştu. Yaşadığı olayı sosyal medya hesabından anlatan 48 yaşındaki popçu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Hira, bugün online derste moladayken, biz de canlı yayındayken TikTok’a giriyor. Bize gelen kızlardan birinin canlı yayınına giriyor. Kız 'Bana çiçek gönder, böcek gönder. Teşekkür ederim Hira' diyor ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor. Para giden kişiyle konuşuyorum bana 'Bunun muhatabı Apple' diyor.

BU NASIL BİR SAHTEKARLIK!"

Oraya başvuruyoruz, geri dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık, bu nasıl bir soygunculuk arkadaşım! Hayatımda böyle bir şey görmedim! TikTok'ur gel sen kredi kartı başka bir telefona tanımlı ve sen çocuğun hesabından 7 bin lira al! Arkadaşlar, anneler, babalar uyarıyorum; hesabımdan sürekli para çekiliyor...

De

"BİZE 'SOYGUNCU' DEMEN KALBİMİ KIRDI"

Demet Akalın'ın açıklamalarının ardından Özgür Balakar da kendini savunarak şu şekilde konuşmuştu:

Ben bugün canlı yayında yüzüme maske yapıyorum, makyaj yapıyorum... Canlı yayında büyük hediyeler gönderildi. Ben de teşekkür ettim. Hediyeleri gönderen H.K. isimli bir kullanıcı adıydı.

Profilinde sadece 'Hira' yazıyor. Bana dediler ki 'O Demet Akalın'ın kızı.' Ben de daha önce Demet ablaya gitmiştim. Hira'yı da görmüştüm. Ben de canlı yayında 'Teşekkürler Hira'cığım. Sen isen bir tane gül gönder' dedim.

Gülün de fiyatı 30 kuruş falan... Bugün de öğrendim ki olanlardan Demet Akalın'ın haberi yokmuş. Hira, bana onları göndermiş. Bu benim harcadığım bir şey değil. Hediyeleri kimsenin hesabından zorla çekmiyorsunuz! Merak etme Demet abla, başına gelen olaya üzüldüm. Bize 'Soyguncu' demen kalbimi kırdı. Ben kimseden bir şey talep etmedim. Geri atarım Demet abla, sakinleş. Derdimiz para olsun...

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P