banner201

banner177

banner207

Facebook çöktü mü? İnstagram çöktü mü? Facebook'a neden girilmiyor? İnstagram'a neden girilmiyor

Facebook çöktü mü, İnstagram'a neden girilmiyor? milyonlarca kullanıcı şu anda bu sorunun cevabını ararken şu anda iki platformada giriş yapılamıyor. Facebook'un çökmesi hakkında her hangi bir resmi açıklama yapılmazken sorunun Türkiye genelinde değil tüm dünya genelinde Facebook'un çöktüğü konuşuluyor. Aynı şekilde sabah saatlerinde çöken İnstagram'a da kullanıcılar giriş yapamıyor. Facebook ve instagramı'ın çökmesi firmaların hisselerinde büyük zarara yol açacağı konuşurken. Facebbokve instagram da geçtiğimiz günde benzer sorunlar yaşamıştı. Facebook'a giren kullanıcılar "Sorry, something went workin" uyarısıyla karşılaşırken, insagram'a giriş yapanlar ise "akış yenilenemedi" uyarısı alıyor.

MAGAZİN 02.05.2019, 15:16 02.05.2019, 15:24
Facebook çöktü mü? İnstagram çöktü mü? Facebook'a neden girilmiyor? İnstagram'a neden girilmiyor

Facebook çöktü mü, İnstagram'a neden girilmiyor? milyonlarca kullanıcı şu anda bu sorunun cevabını ararken şu anda iki platformada giriş yapılamıyor.

Facebook çöktü mü, İnstagram'a neden girilmiyor? milyonlarca kullanıcı şu anda bu sorunun cevabını ararken şu anda iki platformada giriş yapılamıyor. Facebook'un çökmesi hakkında her hangi bir resmi açıklama yapılmazken sorunun Türkiye genelinde değil tüm dünya genelinde Facebook'un çöktüğü konuşuluyor. Aynı şekilde sabah saatlerinde çöken İnstagram'a da kullanıcılar giriş yapamıyor. Facebook ve instagramı'ın çökmesi firmaların hisselerinde büyük zarara yol açacağı konuşurken. Facebbokve instagram da geçtiğimiz günde benzer sorunlar yaşamıştı.

FACEBOOK'A GİRMEK İSTEYEN KULLANICILAR ŞU UYARIYLA KARŞIYOR


 


 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P