banner177

banner193

SURVİVOR YARIŞMACISININ SEDAT PEKER'LE FOTOĞRAFLARI ÇIKTI

TV8'de yayınlanan Survivor All Star'da gönüllüler takımında mücadele eden güreş antrenörü Hikmet Tuğsuz'un organize suç örgütü lideri Sedat Peker'le fotoğrafları çıktı.

MAGAZİN 01.04.2022, 14:32 01.04.2022, 15:09
SURVİVOR YARIŞMACISININ SEDAT PEKER'LE FOTOĞRAFLARI ÇIKTI

Survivor All Star, yeni sezona tahmin edildiği üzere aşk dedikoduları, ifşalar ve sakatlıklar derken bomba bir giriş yapmıştı. Başladığı günden itibaren gündem olmayı başarıyor.

Bunların yanında da yarışma sık sık kavga sahneleriyle nedeniyle de sosyal medyada konuşuluyor. O sahnelere imza atanlardan biri de gönüllüler takımında mücadele eden Hikmet Tuğsuz...

Geçtiğimiz ay, Ogeday ile tartışan Yunus Emre ve Hikmet arasında küfürlü, kıyafet yırtmalı bir kavga yaşanmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda da ada konseyinin ardından Yasin ve Hikmet arasında büyük bir kavga yaşanmıştı fakat yumrukların havalarda uçuştuğu bu kavga televizyonda gösterilmemişti.

Şimdi ise güreş antrenörü Hikmet'in Sedat Peker'le Antalya'da çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.

Sedat Peker'in Instagram hesabında bulunan fotoğraflarda Peker, Hikmet Tuğsuz'un kendisini ziyaret ettiğini belirtmiş.

Peker, paylaşımına 'Üçüncü kez Kırkpınar Başpehlivanlığı’nı kazanan Ali Gürbüs kardeşim ile beraber Başpehlivanımızın antrenman hocalığını yapan kamuoyunda Survivor Hikmet Tuğsuz olarak bilinen kardeşim ayrıca da Elmalı Güreşleri’nin Güreş Ağası Muharrem Ak  kardeşim Antalya ilinde olduğumu öğrenince ziyaretime gelerek bana şeref verdiler onur verdiler." notunu düşmüştü.,

Peker "Dini ve Milli konulardaki bilgi birikimleri ve hassasiyetleri gerçekten şahsımı çok etkiledi. Başpehlivanımızın cennet mekan babası olan Recep Gürbüz Başpehlivanımızı da sohbetimizde saygı ve sevgiyle yad ettik." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P