banner177

banner193

ZAKKUM BURSA’DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Türkiye'de rock müziğinin öncü gruplarından olan Zakkum, Bursalı hayranları ile bir araya geldi.

MAGAZİN 24.09.2023, 11:25
ZAKKUM BURSA’DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Zakkum, Bursa'da verdiği konserde hayranları ile bir araya geldi. Grubun solisti Yusuf Demirkol, "Bursa çok hareketli bu gece. Her yerde etkinlik var. Sizleri böyle görmekten dolayı çok mutluyuz hoş geldiniz" diyerek konserin startını verdi. 'Dile Kolay' adlı şarkı ile başlayan grup, 'Müsaade Senin' ve 'Seni Rastgele Sevmedim' adlı şarkılarıyla devam etti. Duygu yüklü şarkılarıyla açılışı yapan Zakkum, devamında da Bursalı müzikseverlere romantik anlar yaşattı. Sahne performansı ve enerjisi ile grup, kendilerini dinlemeye gelenlere keyifli anlar yaşattı.



‘Hatıran Yeter’ şarkısını Atatürk için seslendirdi
Ferdi Tayfur’un unutulmaz eserlerinden ‘Hatıran Yeter’ şarkısına yaptıkları cover ile büyük beğeni toplayan Zakkum grubu alkış yağmuruna tutuldu. Grup, şarkıyı arka vizyonda Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntüleri eşliğinde seslendirdi.


Repertuvarlarının ikinci bölümünde popüler şarkılarına yer veren grubuı 'Acıta Acıta', 'Ben Ne Yangınlar Gördüm', 'Anason' ve 'Ahtapotlar' gibi dillere pelesenk olmuş şarkılarını müzikseverler hep bir ağızdan seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede Zakkum grubunun üyeleri, gecenin sonunda dinleyicilerine teşekkür ederek, burada olmaktan duydukları mutluluğu paylaştı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P