banner201

banner177

banner207

BAŞKAN KANAR’DAN ‘’ÖZEL’’ DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Mustafakemalpaşa’nın 131 Mahallesine hane hane hizmet seferberliği başlatarak ilçede çalınmadık bir kapı bile bırakmayan, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Cahit Zarifoğlu İlkokulu 3. Sınıf Öğrencisi bedensel engelli Nisa Adıgüzel’in doğum gününü unutmadı, özel gününde yanında oldu.

MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ 03.01.2023, 17:47
BAŞKAN KANAR’DAN ‘’ÖZEL’’ DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Başkan Kanar, 3. Sınıf Öğrencisi, Nisa Adıgüzel’e unutamayacağı sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Sürpriz bir şekilde elinde pasta ile derse giren Başkan Kanar’ı gören Nisa’nın mutluluğu yüzüne yansıdı. Öğrencilerle beraber Nisa’nın doğum gününü kutlayan Kanar, Nisa’ya unutamayacağı bir gün yaşattı. Başkan Kanar döneminde özel olarak kurulan Biz Geldik Ekibi, ilçede yaşayan engelli bireylerin doğum günlerini unutmayarak her gün ilçede onlarca kişinin doğum gününü kutluyor.

ENGELLİ BİREYLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

İlçede ki engelli bireyler ile yakından ilgilenip, Engelsiz Şehir oluşturan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘’Gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Nisa kızımız pırlanta gibi, çokta başarılı bir kızımız, bugün doğum günü olduğunu duyunca sürpriz yapmak istedim. Çok mutlu oldu, önemli olan yüzleri güldürebilmek. ‘’ Biz Geldik’’ ekibimiz her gün ilçemizde ki engelli bireylerin doğum günlerini özel olarak kutluyorlar. Mustafakemalpaşa’da ki her hemşehrimin derdi, kederi, neşesi benim derdim, neşem üzüntümdür. Biz bir aileyiz. Her engelli kardeşlerimin yanında olmaya, onları desteklemeye devam edeceğim yanlarında Mehmet Ağabeyleri var.’’ İfadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P