banner204

banner177

banner193

banner205

GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİNE LİSELİLERDEN TAM NOT

Hasan Celal Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Mustafakemalpaşa Belediyesi Sıfır Atık Müdürlüğü ile Mustafakemalpaşa Belediyesinin anlaşmalı olduğu Ender Palet Geri Kazanım Tesisleri ziyaret edildi.

MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ 17.02.2022, 10:49
GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİNE LİSELİLERDEN TAM NOT

Atık kabul yeri, ön şartlandırma, ayırma gibi aşamalardan geçen atıklar öğrenciler tarafından tek tek incelendi. Tüketim alışkanlıklarında ki değişimlere bağlı olarak üretilen atık miktarı değişkenlik göstermekte, çevrenin korunması ve doğal kaynakların devamlılığına katkıda bulunmak isteyen öğrenciler ayrıştırma tesislerini ziyaret ettiler. Ambalaj atıklarının tesise girişlerinden, çıkışına kadar hangi aşamalardan geçtiklerini detaylı bir şekilde öğrendiler. Doğa dostu belediyecilik anlayışıyla yenilenebilir projelere farkındalık yaşatan Mustafakemalpaşa Belediyesi, kendi bünyesinde kurmuş olduğu 1. Sınıf Atık Merkezini de ziyaret etmeyi unutmadı. Gezide tüm atıkların geri kazanımı ve bertaraf süreci anlatıldı.
Geziye katılan öğrenciler Pazar yeri atıklarının ve kompost dönüş sürecini detaylarıyla inceleyen gençler, geziden memnun kaldıklarını ve bilinç kazandıklarını ilettiler.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P