banner177

banner193

17.03.2021, 11:43

OFİSİNİZİN GİZLİ ENERJİSİ TAŞLAR

Ofislere, evlere yaşadığınız her alana hem renk katacak hemde enerjinizi yükseltecek taşları sizler için derledik. 

Masachi Ofis Mobilyaları ofisinize enerji katacak, kötü enerjinizi ve yorgunluğunu alacak çok özel ve her yerde kolaylıkla bulabileceğiniz birbirinden eşsiz parçaları sizler için derledi.

Taşlar milyonlarca yıl önce toprağın altında ısı ve basınç etkisiyle oluşmuştur. Tıpkı insanlar gibi belli titreşime sahip ve bunu sürekli çevrelerine yayıyorlar.

Ofisinizde, işinize ve karakterinize en uygun taşı seçerek, doğru enerjiyi tüm çalışma sürenizde ofisinizde hissedebilirsiniz. Ofis alanlarını, mekan işlevlerini ve yoğunluğunuzu gözden geçirin ve enerjinizi maksimuma taşıyacak taşı keşfedin!

KAPLAN GÖZÜ

Cesaret veren taş olarak bilinir. Kararlarınızın engeli korkularınız ise onları kolayca ortadan kaldırır. Cesaret ile birlikte dayanıklılıkta sağlar. Böylece uzun çalışmalar çok daha verimli hale gelir. Bireylerin başkalarına bağımlılığını yenmelerine yardımcıdır.

AMETİST

Pozitif enerjinin yayılması ve gerginliğin azalmasına faydalıdır. Hafızayı geliştirir. Motivasyonu arttırır. Zihindeki farkındalığı arttıran bir etkisi vardır. Odaklanmayı kolaylaştırır. Zihindeki yeni fikirleri kabullenme konusundaki engellerin aşılması sağlar.

KUVARS:

Çalışma ortamınızın girişinde bulunan kuvars taşı, hangi renk ya da büyüklükte olursa olsun, dikkat çekecek ve negatif enerjilerin dışarıda bırakılıp, pozitif enerji yüklenmesini sağlayacaktır. Çalışanlar için olduğu kadar müşterileri için de olumlu ve etkili bir taştır. Aynı zamanda suyun depolanma alanlarında kullanılarak suyun canlanmasını da sağlamaktadır. Radyasyon toplama ve konsantrasyon sağlama için de faydalıdır

SİYAH TURMALİN:

Zararlı elektromanyetik alanlar için paratoner görevi görür. Gergin ofisler ve negatif enerjiler için birebirdir.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P