banner177

banner193

MUTLULUKLARINI KAMP KARAVAN FESTİVALİNDE TAÇLANDIRDILAR

Orhaneli Belediyesi’nin her yıl geleneksek olarak düzenlediği Kamp Karavan Festivali bu yıl da keyifli anlara sahne olurken, Serkan ve Tuğba çiftinin nikahı festivale renk kattı. Kamp tutkunu olan çift, festivalde evlenirken, nikahlarını Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt kıydı.

ORHANELİ BELEDİYESİ 05.09.2022, 11:48 05.09.2022, 11:57
MUTLULUKLARINI KAMP KARAVAN FESTİVALİNDE TAÇLANDIRDILAR

Orhaneli Belediyesi’nin Bursa Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlediği Kamp ve Karavan Festivali bu yıl 2-4 Eylül tarihlerinde düzenlendi. Türkiye’nin birçok noktasından gelen kamp ve karavan tutkunlarını buluşturan festival, büyük ilgi gördü. Birbirinden renkli etkinliklere sahne olan festivalde katılımcılar Tuğba Oktay ve Serkan Kara çiftinin mutluluğuna da şahitlik etti. Doğa tutkunu olan çift 2018 yılında Kocaeli’nin Menekşe Yaylası’nda doğa yürüyüşünde tanışmasının ardından 4 yıllık birlikteliklerini Orhaneli’de nikahla taçlandırdılar. Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt’un kıydığı nikaha Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fetih Yıldız ve Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer de katıldı. Nikahın ardından Başkan Aykurt, çiçeği burnunda çifte kumbara karavan hediye etti.

BAŞKAN AYKURT’A TEŞŞEKKÜR

Doğada olmanın kendilerine mutluluk verdiklerini ifade eden Tuğba Oktay ve Serkan Kara çifti, “Bursa’mızın birçok yürüyüş ve kamp rotalarını görmüş, keşfetmiş iki dağcı olarak, yeni yerler keşfetmek için çıktığımız 11 Mart 2018 günü Kocaeli Menekşe Yaylası doğa yürüyüşünde planlamadığımız şey bu yolculuğun bizim için farklı izler bırakacağıydı. Bu yürüyüş ile başlayan birlikteliğimizde doğada, şehirde, hayatta birbirimize yol arkadaşı olmayı seçtik. 4 yıldır süren birlikteliğimiz Orhaneli Kamp ve Karavan Festivali’nde resmiyet kazandı. Nikahımızı kıyan Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt’a teşekkür ediyoruz” dedi.

AYKURT, “BU AŞK YAŞAM BOYU SÜRSÜN İNŞALLAH”

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt ise, “Bu sene Orhaneli Kamp ve Karavan Festivalinde çok özel bir ana şahitlik ettik. Bir kamp tatili sırasında tanışan çiftimizin nikah akdini Kamp ve Karavan Festivalimizde gerçekleştirdik. Güler yüzleriyle mütevazi tavırlarıyla gönüllerimizi fetih eden Tuğba ve Serkan çiftimize hayırlı olsun diyor ve bir ömür mutluluklar diliyorum. Doğanın şehrinde imzalanan bu aşk doğanın içinde yaşam boyu sürsün inşallah.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P