banner204

banner177

banner193

banner205

ORHANELİ RAFTİNG’TA YENİ SEZON HEYECANI BAŞLIYOR

Bursa’da doğa turizminin en önemli noktalarından biri haline gelen, Marmara Bölgesi’nin en büyüğü olan Orhaneli Kocasu Rafting Parkuru’nda yeni sezon başladı. Rafting parkuru doğal güzelliklerin arasında temiz havasıyla eşsiz bir deneyim sunuyor.

ORHANELİ BELEDİYESİ 24.04.2023, 12:18 24.04.2023, 12:32
ORHANELİ RAFTİNG’TA YENİ SEZON HEYECANI BAŞLIYOR

Orhaneli Belediyesi tarafından 2021 yılında hizmete açılan, Orhaneli Kocasu Rafting Parkuru açıldığı günden itibaren pek çok yerli-yabancı turistin uğrak noktası olurken dört mevsim misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

BÖLGEDE GENÇLERİN GEÇİM KAYNAĞI OLDU

Orhaneli’de birçok gencin istihdamına da katkı sağlayan Rafting Parkuru, bölgede birçok gencin geçim kaynağı oldu. Orhanelili gençler, spor lisanlarını ve eğitimlerini tamamladıktan sonra bölgede istihdam edilerek doğaseverlere Orhaneli Rafting’de rehberlik ediyor. 2021 yılından bu yana yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Orhaneli Rafting Parkuru ziyaretçi sayısını her geçen gün artıyor. Orhaneli Belediyesi’nin bölgede gerçekleştireceği turizm yatırımları ile birlikte doğa Orhaneli Türkiye’nin önemli doğa turizmi noktalarından biri olacak.

TABİATIN İÇİNDE EŞSİZ DENEYİM

Doğal güzelliklerle çevrili 8 kilometre uzunluğunda parkurdan oluşan Orhaneli Kocasu Rafting Parkuru’nda 12 adet rappit bulunuyor. Lisanslı rehberler eşliğinde parkura özel araçlarla, Orhaneli’nin tabiatını keşfederek parkura ulaşan ziyaretçiler kısa bir eğitimin ardından, lisanslı rehberler eşliğinde bot ile suya salınıyor. Doğal engelleri, eşsiz suyu ve ağaçların arasında parkurda ilerleyen macera severler adrenalini en güvenli şekilde yaşıyor.

Olta balıkçılığı için de yerel halkın uğrak noktası olan Kocasu Deresi’nde, rafting heyecanını deneyimlemek için Orhaneli Rafting Beyce Doğal Yaşam ve Spor Merkezinde misafirlerini bekliyor. Rezervasyonla planlı bir şekilde botların derede buluştuğu Orhaneli Rafting’e 0224 818 0 818 nolu numaradan ve Orhaneli Belediyesinin resmi sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P