ORHANELİ’DE YÜZLER ‘DOST ELİ’ MAĞAZASIYLA GÜLÜYOR

Orhaneli Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Orhaneli Belediyesi ‘Dost Eli Mağazası’ adıyla hayata geçirdiği proje kapsamında birçok ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürmeyi başardı.

ORHANELİ BELEDİYESİ 10.02.2022, 17:37 10.02.2022, 17:55


Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt açıklamasına, “Kıyafet, ayakkabı ve benzeri giyim malzemeleri başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerimizi temel gereksinimlerini karşılamak için gönülden çalışmalarımız devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, ‘Dost Eli Mağazası’ ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Doğanın ve doğal insanların şehri güzel ilçemiz Orhaneli’de sosyal belediyecilik anlamında hizmetlerimize devam etmekteyiz. Bu hizmetlerimize devam ederken de tek amacımız gönüllere erişebilmek, gönüllere inebilmektir.

Gönül belediyeciliğini en güzel şekilde yapma örneğini Bursa’mızın güzel ilçesi Orhaneli’de gerçekleştirmeye gayret göstermekteyiz. Bunları yaparken bizler ihtiyaç sahiplerimizi burada, dost eli mağazamızda en güzel şekilde giyindirmeye çalışıyoruz, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Tabii ki bunların yanında sosyal belediyecilik kapsamında engelli ailelerimize ulaşmadan tutalım da ihtiyaç sahiplerimizin bütün ihtiyaçlarını giderme anlamında her türlü çalışmaları gerçekten gönlümüzün genişliği kadar en güzel şekilde yapmaktayız.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P