banner177

banner193

BAŞKAN AYDIN ALTERNATİF YOL ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ

Orhangazi Fındıklı Mahallesi üzerinde bulunan maden tesislerinde çalışan ağır tonajlı kamyon ve tırların Hürriyet mahallesinden geçişleri sırasında mahalle halkına tehlike arz ettiği için yıllardır beklediği alternatif yol çalışmaları başladı. Hürriyet mahallesi sakinleri tarafından her defasında Alternatif yol çalışmaları Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın gayretleri sonucu Büyükşehir Ekipleri tarafından başlatıldı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 15.12.2021, 15:57
BAŞKAN AYDIN ALTERNATİF YOL ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “   Bugün Belediye Başkan Yardımcımız ve Meclis üyelerimiz ile birlikte Hürriyet alternatif yol çalışmalarını yerinde incelemek için bir araya geldik. İnşallah çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu etaptan sonra kamulaştırma çalışmalara Büyükşehir ekiplerimiz girecekler. İnşallah en kısa zamanda bu çalışmalar da tamamlanarak hürriyet alternatif yolumuz tamamlanmış olacaktır. Hürriyet mahallemizin en büyük sorunlarında birisiydi

Hürriyet mahallesi sakinlerimizin uzun zamandır beklediği alternatif yol çalışmalarımız başladı. Bundan sonraki etapta ise kamulaştırmalarda hızlı bir şekilde tamamlanarak Alternatif yolumuzu tamamlamış olacağız. Bu anlamda Alternatif yol sayesinde artık büyük tonajlı araçlar Hürriyet Mahallemize girmeden direk ana yol üzerine çıkacaktır. Böylelikle Hürriyet mahallemizin en büyük sorunlarından birisini de çözmüş olacağız. Biliyorsunuz uzun zamandır hürriyet mahallesi alternatif yolu konuşulan ve yapılmasının herkes tarafından kabul görülen bir proje. Bu dönemde bizlere nasip oldu. Hürriyet Alternatif yol çalışmalarımızı en yakın zamanda kazasız belasız bir şekilde tamamlayarak yolumuzu vatandaşımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve emeği geçen herkese Teşekkür Ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P