banner177

banner193

ŞEHRİN BİR UCUNDAN DİĞER UCUNA ZİYARET

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Meclis üyesi Kani Mestanlar ve Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Hatırlı ile birlikte Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş’ı makamında ziyaret etti.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 08.06.2021, 15:43
ŞEHRİN BİR UCUNDAN DİĞER UCUNA ZİYARET

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Harmancık Belediye Başkanımız Yılmaz Ataş’ı Meclis üyemiz ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ile birlikte ziyaret gerçekleştirdik. Harmancık Belediyesinin turizm alanında yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk.  İlçemizin hem turizm alanı hemde sanayi alanı olarak geniş bir yelpazeye sahip olduğunu ve turizm alanında daha da kaliteli seviyelere getirilmesi ve tanıtım konusunda planladığımız çalışmaları hayata geçirmek adına görüşmelerimizi sağladık.

Turizm konusunda çalışmalarımız sürüyor

İlçemizin her bir değeri ayrı bir güzellikler içeriyor. Turizm konusunda ilçemizi daha da tanıtmak için çalışmalar başlatmayı hedefliyoruz. Harmancık Belediye Başkanımız ile birlikte Harmancık’ta Turizm yatırımlarını, Kamp kavaran alanlarını ve eko turizm çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bulduk. İlçemizin tanıtımı açısından turizm konusunu önemsiyoruz. Bizleri en güzel bir şekilde Ağırlayan Başta Harmancık Belediye Başkanımız Yılmaz Ateş’e ve çalışma arkadaşlarına Teşekkür Ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P