banner177

banner193

YEMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER ! Bursa'nın marka değeri tanıtılıyor

Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Şehreküstü'nde Gedelek turşusunu daha fazla kitleye tanıtmak amacıyla Turşu standı açtı. Bursalıların yoğun bir ilgiyle karşıladığı standa renkli görüntüler ortaya çıktı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 07.09.2021, 10:20
YEMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER ! Bursa'nın marka değeri tanıtılıyor

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından hafta sonu Gedelek Turşumuzu daha fazla kitleye tanıtmak ve taşımak amacıyla Bursa merkezde açtığımız standa yoğun bir ilgi bizleri son derece mutlu etmiştir.

Bursa’da yaşayan vatandaşlarımıza Turşu ve Turşu suyu ikram ettikten sonra Hıyarcan maskotumuz özellikle çocuklarımız tarafından büyük bir ilgi gördü. Son derece renkli ve eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Yalova’daydık. Her sene Turşu Festivallerimizi gerçekleştiriyorduk ama pandemi süreci içerisinde bu festivallerimize kısa bir ara vermek zorunda kaldık. Gedelek Turşumuzu marka değerde görmek ve her geçen gün tanıtım için daha güzel etkinlikler düzenlemek için el birliği ile çalışmalarımız devam ediyor

Biz bu konuda çok iddialıyız

Türkiye'nin en kaliteli Turşusunun Gedelek Mahallemizde üretildiğinin iddiasındayız. Tanıtımlarımız bundan sonraki süreçte de devam edecektir. Bursa'mızda ve Bursa’mızın güzel ilçelerinde tanıtımlarımız devam edecektir. Ben bize bu anlamda katkı koyan ve katkı sağlayan üreticilerimize ve Ticaret ve Sanayi Odamıza ve tüm kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Gedelek Turşusunu hak ettiği yere ve değere taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P