İktidar, devlet ve vatandaşın el ele verip depremzede halk için büyük katkılar sağladığını ve en büyük katkının prefabrik evler olduğunu aktaran Resul Doğan, “ Deprem zamanında çok acılı ve heyecanlı anlar yaşadık. Bu acılı günlerde çadırlarda devletin şefkatli ellerinde yaşamaya tutunduk. İktidar, devlet ve vatandaş el ele bizlere insani yardımlarını üstün başarılarla yapmış oldu ve bizleri bu döneme kadar en iyi şekilde insanlık yapmaya kalktılar. Şu anda Osmangazi Belediyesinin yapmış olduğu prefabrik evlerden birinde oturuyorum. Osmangazi Belediyesine ve Belediye Başkanımız Mustafa Bey’e ekibine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Prefabrik evlerin gündelik kullanıma uygun ve hijyen açısından elverişli olduğuna değinen bir vatandaş, “Osmangazi belediye başkanımıza çok teşekkür ederiz. Allah kendisinden bin kez razı olsun. Ben 5 buçuk aylık bebeğimle beraber konteynerde kalıyordum. Şuan buraya prefabrik eve geldim. Evlerin içerisi çok temiz. Zorlu geçen deprem sürecinde yemek bile yapamıyorduk. En azından şuan çocuklarımıza ve kendimize yemek yapabiliyoruz. Belediye başkanımıza çok teşekkür ederim. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Asrın felaketi olan depremden sonra çadırda kalan ve Osmangazi Belediyesi’nin projesiyle prefabrik eve geçen Fatma Doğan ise mutluluğunu şu sözlerle aktardı: “Prefabrik evler çok güzel, ben eşim ve kızım Osmangazi Belediye Başkanımız olmasaydı çadırda tek başına kalacaktık. Belediye başkanımızdan Allah bin kere razı olsun, işi rast gelsin. Vatanımıza ve milletimize çok teşekkür ediyorum”

