banner209

banner177

banner193

1985’ten bu yana Ahşap sanata dönüşüyor: Erdemler Ahşap

1985’den bu yana faaliyetlerini sürdüren Erdemler Ahşap bu yılda  Bursa Yapı ve Rising City Gayrimenkul Fuar’ındaki yerini aldı. Fuar ve Erdemler Ahşap hakkında bilgiler veren Firma Sahibi Ethem Erdem,  hiçbir zaman ithal ürün kullanmadıklarını yüksek segmentli ürünleri orta fiyata satarak faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.

ÖZEL HABER 18.04.2019, 17:43 30.05.2019, 17:10
1985’ten bu yana Ahşap sanata dönüşüyor: Erdemler Ahşap

Haber: Sercan Güler - Bursahaberdar.com

Bursa Yapı ve Rising City Gayrimenkul Fuarları, TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilere kapılarını açtı. Bursa inşaat ve gayrimenkul sektörünü canlandırması beklenen fuarda 80’den fazla proje, 9 bine yakın konut ve 500’ü aşkın ofis görücüye çıktı.

“İTHAL ÜRÜNÜ GERİ GÖNDERMEK İHRACAT OLMAZ”

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde Bursahaberdar’a açıklamalarda bulunan Erdemler Ahşap firma sahibi Ethem Erdem hiçbir zaman ithal ürün kullanmadıklarını her şeyi yerli tercih ettiklerini belirterek, “Her şeyimiz yerli olmakla birlikte yerli firmalarla çalışıyoruz onların ürünlerini beğenmediğimiz durumlarda ise onlara gerekli eksikliklerini bildirip bu eksikliklerin giderilmesini istiyoruz, yerliden vazgeçmeyiz. İthal ettiğimiz bir şeyi geri göndermek ihracat olmaz, sadece kendini kandırmak olur.  Her şeyi ne kadar yerli üretirsek, yerli üretime ağırlık verirsek ülke olarak başarılı oluruz.  Yerli üretip yabancıya satmak mükemmel oluyor. Mesela doların yükselmesi bizler için dezavantaj olmuyor. Dolarla bir alım yapmadığımızdan dolayı yurtdışından gelen talepler bizler için çok kıymetli oluyor. Yurtdışı satışlarımız devam ediyor ancak yurtiçinde daha büyük bir paya sahibiz. Sürekli gelişerek yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

ENFLASYONLA MÜCADELEYE TAM DESTEK

Markalaşmanın en güzel adımının fuarlarda yer almak olduğunu ifade eden Erdem, fuarla katılımda devamlılık göstermenin de çok önemli olduğunu söyledi. Yüksek segmentteki ürünleri orta fiyatlara sattıklarını vurgulayan Erdem şu ifadelerle konuşmasını noktaladı: “Kriz zamanlarında krizi doğru yönetmek gerekiyor. Her şeye zam geldi bizde zam yapalım demek son derece yanlış. Bizdeki hikâye biraz daha farklı, kriz zamanlarında fiyatlarımızı aşağıya çekiyoruz. İhtiyacı olan insanlar parasını saklamak yerine böyle olduğu zaman iş yapmayı tercih ediyor. Böylece enflasyonla mücadeleye de destek vermiş oluyoruz.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:08
Yatsı 21:39
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P