banner201

banner177

banner193

‘ALBA GRUP’ İNŞAATTA GÜVEN VERİYOR

Bursa’da 2 genç girişimci Serhat Başıbüyük ve Ervin Aligulov tarafından 2020 yılında kurulunda Alba Grup İnşaat; kısa zamanda Bursa’da ve Türkiye’de önemli projelere imza atarak iş kurma hayali kuran gençlere örnek bir işletme olmayı başardı.

ÖZEL HABER 30.06.2020, 16:10 30.06.2020, 16:30
‘ALBA GRUP’ İNŞAATTA GÜVEN VERİYOR

Özel Haber : SERCAN GÜLER

Nilüfer, Görükle Merkezli olan Alba Grup ,2013 yılından bu yana faaliyet gösterdikleri çelik konstrüksuyan, endüstriyel sanayi yapıları ve boru profil sandviç panel gibi uygulamaları Alba Grup çatısı altında birleştirerek aynı zamanda kurumsal boya malzeme satış ve uygulama taleplerini yerine getiriyor.

ALBA GRUP’TAN KURUMSAL HİZMET

Genç girişimciler, Ervin Aligulov ve Serhat Başıbüyük’ün kurucu ortak olduğu Alba Grup İnşaat ile ilgili bilgiler veren Aligulov, Bursa’nın Türkiye’nin en hızlı büyüyen şehirlerden biri olmakla birlikte sanayisi ve her geçen gün artan konut ihtiyacıyla birlikte doğacak çelik konstrüksuyon uygulamaları, sandviç panel, boya malzemesi satış ve uygulaması, yer kaplama gibi inşaatın olmazsa olmaz unsurlarını  Alba Grup çatısı altında sunduklarını aktardı.

ÖNEMLİ PROJELERE ALBA GRUP İMZASI

Faaliyet alanlarından detaylı olarak bahseden firmanın kurucu ortaklarından Serhat Başıbüyük, “Ağırlıklı olarak çelik konstrüksuyondan fabrika binaları, spor tesisleri, hayvan çiftlikleri, konut çatıları boya imalatı ve uygulamaları yapmaktayız.

Bursa Muradiye Su Fabrikası güvenlik binası yapımı, Karacabey Dağkadı Köyü tavuk çiftliği, Balıkesir Gönen Yeşil Sanayi Sitesi’nin Çatı kaplaması, Bandırma OSB Boysis Makina çatı ve cephe kaplaması Alba Grup güvencesiyle yapıldı. Bunun yanı sıra irili ufaklı birçok işe imza atarak kısa zamanda adımızı duyurmayı başardık” dedi. 

SANAYİ BÖLGELERİ ALBA GRUP’U TERCİH EDİYOR

Ağırlık olarak Sanayi bölgeleri, konut çatıları, iç ve dış boya grubu gibi alanlarda çalıştıklarını aktaran Başıbüyük, başlıca ürünleri hakkında detaylı bilgiler de paylaştı, “Sandviç panel: gelişen sanayi sektöründe günümüzün şartlarını ele aldığımızdan fabrikalarımızın çatı ve cephe kaplama konusunda uzun vadede dayanıklı olması için kullandığımız bir ürün olarak öne çıkmaktadır.

‘Alba Boya’ ise sektördeki rakiplerimizle rekabet ede bilmek için ve ülkemizin ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak ürün kalitemizden ödün vermeden uygun fiyatlı ürünler piyasaya sürerek bir farklılık yaratıyoruz.”

KISA ZAMANDA BÜYÜK GÜVEN

Son olarak firmanın kısa zamanda yakaladığı ivmenin sebebini özetleyen Aligulov, “Yaptığımız işlerde fiyat, kalite ve performans olarak önde geldiğimiz, verdiğimiz temrinlere uymakta, maksimum müşteri memnuniyeti, çözüm odaklı ve teslim edilen işlerin her zaman arkasında olduğumuz için ALBA Grup geçmişten aldığı tecrübesiyle güven kazanmayı başardı. Amacımız kurumsal firmalara profesyonel bir şekilde hizmet verebilmek.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P