banner201

banner177

banner193

Aritmi Sağlık Grubu Bursalılara ilaç oluyor

2006 yılında Çekirge’de Kalp ve Aritmi Hastanesi ile hizmetlerine başlayan Aritmi Sağlık Grubu, 2010 yılında İnegöl Aritmi, ve Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi ile Bursalılara verdiği hizmet ağını genişletti. Bursa’nın tek dal kalp hastanesini bünyesinde bulunduran Aritmi Sağlık Grubu, Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nde günlük ortalama bin kişiye hizmet verirken şehrin doğu ve batısında yeni adreslerde Bursalılara hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

ÖZEL HABER 10.03.2020, 17:16 11.03.2020, 14:15
Aritmi Sağlık Grubu Bursalılara ilaç oluyor

Özel Haber: FETİH BAĞCI 

Aritmi Osmangazi Hastanesi Mesul Müdürü Op.Dr. Nuri  Daştan, Aritmi Sağlık Grubu bünyesindeki hastaneler ve Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi hakkında açıklamalarda bulundu.

12 BİN METREKARELİK ALANDA SAĞLIK HİZMETİ

“Aritmi Sağlık Grubu’nun  ilk olarak 2006 yılında Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi olarak Bursalılara hizmet vermeye başladı. 2010 yılında İnegöl Aritmi Hastanesi ve Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’ni bünyesine katarak hizmet kapsamını ve kalitesini geliştirdi.  Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi 2016 yılında yeni binasında yeni rolü ile Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi olarak hizmet vermeye başladı. Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi 1550 metrekarelik arsa üzerinde 12 bin 844 metrekare kapalı alanı ile 10 katlı modern altyapıya sahip hizmet binasında hizmetlerini sürdürmektedir. Hastanemizde 50 adet poliklinik bulunuyor. Ayrıca 75  adet tek kişilik hasta odası   ile 20 yetişkin ve 17 yeni doğan yoğun bakım yatağı mevcut. İkisi organ nakli yapılabilecek standartta olmak üzere toplam 7 ameliyathane yer alıyor.”

SAĞLIK ÜSSÜ, ÖZEL ARİTMİ OSMANGAZİ HASTANESİ

Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi ile ilgili bilgiler veren Daştan, “İkisi organ nakli yapılabilecek standartta olmak üzere toplam 7 ameliyathanenin yer aldığı hastanede tam teşekküllü acil birimi, Examer Laser ünitesi, FTR ünitesi, uyku laboratuvarı, EEG, EMG,  endoskopi ünitesi ve dermatoloji uygulama ünitesi bulunmaktadır. Tam donanımlı laboratuvarla beraber CT, MR, dijital röntgenler, mamografi, taş kırma ünitesi ( ESWL) ve panaromik röntgenden oluşan radyoloji ünitesi ile  2 adet doğum salonu bulunuyor. Aritmi Osmangazi Hastanesi kadrosundaki uzman hekimleri deneyimli ve eğitimli personeli ile hasta ve hasta yakınlarına daime güler yüzlü etik ilkelere bağlı bilimsel hizmet vermeye çalışmaktadır. Hastanemizde beyin ameliyatları, obezite ve metabolik cerrahi ameliyatları, tiroid meme tümer cerrahisi ameliyatları, skolyaz cerrahisi, robotik diz ve kalça protez cerrahisi ameliyatları, burun estetiği ve tüm kulak burun boğaz ameliyatları, 3. nesil cihazlar ile her türlü göz ameliyatları, akıllı lens uygulamaları yapılmaktadır. Özetle Klinikler, yeni doğan yoğun bakım, yoğun bakımlar, doğumhane, ameliyathane ve tetkik ünitelerimiz 7/24 hizmet vermektedir” ifadelerini kullandı.

GÜNLÜK BİNİ AŞKIN KİŞİYE HİZMET

Günlük ortalama 800 ile 1300 civarında hastanın muayene olduğunu belirten Daştan  “Acil servisimiz 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Ziyaretçilerimize hastanemizdeki en iyi deneyimi yaşatmak için Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nde tek kişilik nitelikli odalarımızla 80 uzman kadromuz, 180 sağlık personelimiz ve toplamda 500’ün üzerinde personelimiz ile Bursalıların hizmetindeyiz.”

SADECE BURSA’NIN DEĞİL TÜRKİYE’NİN HASTANESİ

Türkiye’nin birçok yerinden hastaya sağlık hizmeti verdiklerinin altını çizen Daştan, “Osmangazi Hastanesi sadece Bursa’ya değil Güney Marmara ve Türkiye’nin birçok yerine hizmet etmektedir. Bursa’daki tek dal kalp hastanesi yine Aritmi Sağlık Grubu bünyesindedir.  Aynı şekilde İnegöl’deki genel hastanemizde de vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz” dedi.

BİRÇOK OPERASYONA ARİTMİ İMZASI

Aritmi Sağlık Grubu’nun Bursa’da birçok önemli operasyonlara imza attığını da ifade eden Daştan, “Robotik kalça ve diz ameliyatları hastanemizde yapılmaktadır.   Smıle lazer ve akıllı lens operasyonları, obezite cerrahisinden, her türlü kanser tümör ameliyatlarının yanı sıra çocuklara 24 saat kesintisiz olarak çocuk sağlığı hizmeti sunuyoruz. Kadın doğum ve diğer konularda da hastalarımıza sağlık hizmeti vermekteyiz” ifadelerini kullandı.

BURSA’NIN TEK DAL HASTANESİ

Bursa’nın tek dal hastanesi olan Çekirge Kalp Aritmi Hastanesi’nin kalp damar cerrahisi konusunda Bursa’nın önde gelen hastanelerinden biri olduğunu aktaran Daştan şöyle devam etti, “Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nde ise göz, ortopedi, kulak burun boğaz, genel cerrahi, kadın doğum bölümlerimiz, çocuk bölümleri, dahiliye, fizik tedavi, cildiye, beyin cerrahisinde de ön plana çıkmaktayız.”

BURSA’DA HİZMET AĞI GENİŞLEYECEK

Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi, Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi, Özel Aritmi İnegöl Hastanesi ile Bursalılara hizmet veren Aritmi Sağlık Grubu Bursa’nın hem doğu hem de batı yakasında hizmet ağını geliştirmek için çalışmalar yürütürken; Op.Dr. Nuri  Daştan, zaman içerisinde başka ilçe merkezlerinde olabileceklerinin müjdesini verdi.

DAŞTAN’DAN TIP BAYRAMI MESAJI

“Sağlık çalışanları gece gündüz demeden savaşta ve barışta 7 gün 24 saat durmadan, dinlenmeden çalışan mesleklerin başında yer almaktadır.  Cefakar ve fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlarım.  Tıp Bayramı’nın sağlık çalışanlarının istedikleri sosyal haklara kavuşmalarına ve refah seviyelerinin yükselmesine adına vesile olmasını diliyorum.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P