banner204

banner177

banner193

banner205

BURSA EMİR SULTAN ÖĞRENCİLERİNDEN SU TASARRUFU FARKINDALIĞI

Bursa Emir Sultan Anadolu Lisesi BUSKİ ile işbirliği yaparak sosyal farkındalık etkinliği düzenledi.

ÖZEL HABER 22.03.2023, 14:57 22.03.2023, 15:47
BURSA EMİR SULTAN ÖĞRENCİLERİNDEN SU TASARRUFU FARKINDALIĞI

ÖZEL HABER: MELSA KIRAN 

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bulunan Emir Sultan Anadolu Lisesi öğrencileri BUSKİ ile iş birliği yaparak 22 Mart Çarşamba günü Acemler Metro İstasyonu’nda stant açıp aşırı su tüketimine karşı dikkat çektiler.

Bursa Emir Sultan Anadolu Lisesi öğretmenleri Hatice Bogoçlu, İlknur Aydoğdu Tutar, Filiz Sölpük ve Hatice Kılıçlar, BUSKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte etkinlik düzenledi. Emir Sultan Anadolu Lisesi öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Acemler Metro İstasyonu’nda stant kurdular. 

ÇOCUKLARI MUTLU EDEN SOSYAL FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

“Dünya Su Günü” etkinlikleri çerçevesinde su tüketimine karşı duyarlılık oluşturmak amacıyla açılan stantta çocuklar için boyama kitapları konuldu. Öğrenciler, çocukları su tasarrufuna teşvik etmek amacıyla bilgi verirken, boyama yaptırıp kitap hediye ettiler. Etkinliğe katılan çocuklar “Su Dedektifi” unvanı alarak bilinçli ve mutlu bir şekilde oradan ayrıldılar.

           

HAREZMİ EĞİTİM MODELİ SAYESİNDE

Harezmi Eğitim Modeli ile ilerleyen Emir Sultan Anadolu Lisesi her yıl bir başka olaya dikkat çekiyor. Harezmi Eğitim Modeli, öğrencilerin günlük, gerçek yaşam problemlerini tanımlayıp, çözmek üzere algoritma tasarlayan, adım adım bu sorunun nasıl çözüleceğini belirleyip programlamanın gücünden faydalanarak yenilikçi fikirler üretme sürecidir.   

            

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P