DEKORASYONDA YENİ NESİL ÇÖZÜMLER İÇİN: UKYCO CONCEPT

Estetik tasarımları ve kaliteli ürünleri yaşam alanlarıyla buluşturmak adına 2018 yılında Damla Usakessoy tarafından kurulan Uykco Concept dekorasyonda yeni nesil çözümler sunmayı sürdürüyor.

ÖZEL HABER 30.10.2023, 13:31
DEKORASYONDA YENİ NESİL ÇÖZÜMLER İÇİN: UKYCO CONCEPT

Anahtar teslim projeler, mağaza styling hizmeti ve çok daha fazlası Uykco Concept'te... 


Ukyco Concept kurucusu Damla Usakessoy her zevke hitap eden kaliteli tasarımları bir araya getirdiklerini belirterek, “Misyonumuz, estetik tasarımları ve kaliteli ürünleriyle yaşam alanlarınıza değer katmaktır. Ürün yelpazemiz, özenle seçilmiş dekor aksesuarları, şık sehpa çeşitleri ve sofistike sofra sunum ürünlerini içermektedir. Ukyco Concept, güçlü bir estetik anlayışıyla modern ve klasik tasarımları bir araya getirir, böylece her zevke hitap eder. Müşteri memnuniyeti bizim için önceliktir ve her bir ürünümüz, özel bir dokunuşla tasarlanmış ve kalite standartlarına uygun bir şekilde üretilmiştir.” ifadelerini kullandı.

Anahtar teslim projeler gerçekleştirerek, oteller ve yaşam alanlarına değer kattıklarını ifade ederek mağaza styling hizmeti verdiklerini ifade eden Usakessoy, “İnegöl'den dünyaya açılan bir dekor consept firmasıyız. Ukyco Concept olarak Celmo AVM içinde yer alan yeni mağaza conseptimizle ağımızı genişlettik. Anahtar teslim projeler ve styling hizmetlerimizin yanı sıra yeni bayilik görüşmelerimiz sürüyor. Ayrıca Web sitemiz üzerinden de yaşam alanlarına değer katmak isteyen binlerce kişiye ulaşıyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P